Jump to content

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

1 minute ago, Baldrick S. said:

Ajd Johne da si navijac Brajtona ili tako nekih svilenih ekipa ali kao neko ko navija za Junajted, pored svih Kinova, Nevila, jangova, runija, skolsova, vidica kojima je godinama udarac laktom u lice bilo zagrevanje ja ne kapiram otkud sad ovakav svilenizam prema van dajku? Dobio Tarkowski proslu utakmicu, dobio Berg danas, mora malo kurcevito kad ga vec pustaju.

Ja razumem da ti ne šljakaju Kinezi, ali da baš toliko ne pratiš voljeni klub…

VVD se zadnjih par sezona pretvorio u Serhio Ramosa.

3 minutes ago, John Coltrane said:

Ja razumem da ti ne šljakaju Kinezi, ali da baš toliko ne pratiš voljeni klub…

VVD se zadnjih par sezona pretvorio u Serhio Ramosa.

Sljaka bre kinez kao 13. godisnjak u apple-ovoj fabrici, samo zabaguje na par vpn adresa.

De ajd sad. Omatoreo, prokurcio se al Ramos. Ramosu ni do kolena.

Kin je bio prljav igrač?

8 minutes ago, Milošica said:

Kin je bio prljav igrač?

Mlad si, ne sećaš se

24 minutes ago, Baldrick S. said:

Sljaka bre kinez kao 13. godisnjak u apple-ovoj fabrici, samo zabaguje na par vpn adresa.

De ajd sad. Omatoreo, prokurcio se al Ramos. Ramosu ni do kolena.

Kakvo crno kurčenje, ovo je čista nervoza koja izbija iz njega.

Valjda ode u neki PSŽ ili još bolje kod Arapa da ga ne gledam više.

1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:

Kin je bio prljav igrač?

Mlad si, ne sećaš se

Ucio od najboljih...

Edited by kipo
Pogresan video

Deon Dublin je igrao za United? Wow, live and learn.

6 minutes ago, kipo said:

Ucio od najboljih

Inače nemam problem sa igračima koji su malo tvrđi (ne računajući psihopate Materacija i Ramosa kojima je trebalo zabraniti igranje). Savage, Keane, Stam, Vieira, Barton, sve je to ok. Nego to licemerje.

1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

Nego to licemerje.

Koje licemerje??

BAs gledam u poslednje vrijeme MUTV, naravno pustaju samo 90-ih utakmice, kakva anarhija. Svaka druga utakmica golovi su ili iz ofsajda ili posle faula za tri crvena ili nakon 2 igranja rukom u 16, ma poezija. I ovo gore je bolje od onog sta smo danas gledali u nazovi derbiju. Inace, pogodio sam kladionicarima da ce danas sve biti 1x.

Btw, jednom mi lik rece za ovu utakmicu, a shodno ubistveni startovima Vinija na Kantonu i kasnije gazenje Vinija od strane Kantone, pa zanimljivo kako nijedan ne reaguju kako bi inace trebali, jelte. Rece mi taj lik da je sve dozovljeno na utakmici ali da se ne frce jer uvece cugaju zajedno laugh Sto je zanimljivo ako je istina, a vidimo da izbjegavaju fajt iako prgavi oba najstrasnije.

Jeste fudbal postao sterilan i puritanski. Ali za to su najviše zaslužni navijači koji su iskukali ovo. Čak i u Engleskoj gde bi navijači trebalo da su tvrđi i da podnose sranja, VAR je usvojen glatko uz podršku većine. Sad imamo to što imamo. Definitivno ono što nemamo su likovi kao gore navedeni, koji su mogli da udaraju nekažnjeno. Nedostaje u smislu zabave, da, ali igrači kojima su polomljeni udovi od dotičnih sigurno odobravaju ovakav pravac.

21 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Inače nemam problem sa igračima koji su malo tvrđi (ne računajući psihopate Materacija i Ramosa kojima je trebalo zabraniti igranje). Savage, Keane, Stam, Vieira, Barton, sve je to ok. Nego to licemerje.

Gde kotiraš Pepea

1 minute ago, Milošica said:

Gde kotiraš Pepea

Da znaš da mi je pao napamet kad sam kucao Materaci i Ramos. Posebno zbog onog mučkog šutiranja lika na zemlji. Tu je negde sa njih dvojicom.

Just now, Mindaugas Žukauskas said:

Da znaš da mi je pao napamet kad sam kucao Materaci i Ramos. Posebno zbog onog mučkog šutiranja lika na zemlji. Tu je negde sa njih dvojicom.

Kao kad sam ja na basketu, nakon promašaja, iz frustracije šutirao drugara koji je uhvatio skok.

Edited by Milošica

Da, to je već zabrinjavajuće

22 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Jeste fudbal postao sterilan i puritanski. Ali za to su najviše zaslužni navijači koji su iskukali ovo. Čak i u Engleskoj gde bi navijači trebalo da su tvrđi i da podnose sranja, VAR je usvojen glatko uz podršku većine. Sad imamo to što imamo. Definitivno ono što nemamo su likovi kao gore navedeni, koji su mogli da udaraju nekažnjeno. Nedostaje u smislu zabave, da, ali igrači kojima su polomljeni udovi od dotičnih sigurno odobravaju ovakav pravac.

Pa imas razliku izmedju Pepa npr i Vinija (bar ovde i jos nekih 7-8 utakmica/ prilika sto sam ga pogledao). Ovde, tokom utakmice imas bar 5-6x da je nakon brutalnog starata/ fajta sa jednim igracem, prvom sledecem koji prifura narajcan pomirljivo dize ruke u fazonu "nisam kriv, ne zelim frku". Cak i kad njega polome, on je u "bravo klinac, odlican start" fazonu. Bas zato mi i ima smisla ta nategnuta prica da se on i Kantona ne biju jer sjede redovno. Sve to, ipak, nije Pepe, Ramos...