Jump to content

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

caicedo je svetska klasa. igrac sezone za mene. on i cucurella mozda i jedini iz ekipe koji su u top5 na svojim pozicijama na svetu.

• Replies 4.3k
  • Views 145k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author

Kako takve stvari bilo ko može da dozvoljava? Zajebi šta je fair market value, kako je uopšte moguće da klub proda nešto sopstvenom vlasniku i prijavi to kao profit?

Je li moguće da napaćeni premijer šip nije nikome interesantan kad ne igra Liverpul?

Je li ko odgledao sirotog arsea? Koliko god da mi je drago sve što ide u korist LFC-u, meni je onaj penal sviran protiv gonersa teška smijurija (ako već ne svinjarija)…

Mišljenja? (First impressions?)

2 minutes ago, Pantelija jr said:

Je li moguće da napaćeni premijer šip nije nikome interesantan kad ne igra Liverpul?

Je li ko odgledao sirotog arsea? Koliko god da mi je drago sve što ide u korist LFC-u, meni je onaj penal sviran protiv gonersa teška smijurija (ako već ne svinjarija)…

Naravno da je penal svinjarija. Recimo to protiv Liverpula nikad ne bi sudili. Dapače sviran je takav jedan za njih nedavno kad se Darvin prosuo. Liverpul je zaslužio titulu ove sezone, ali ne ovom razlikom. Ima bar 5 ovakvih situacija kad je šiljen kurac na Arsenalu, počevši od onih crvenih kartona Rajsu i Trosardu, bez kojih bi trka bila za nijansu interesantnija.

Šta je radio "over my dead body" ?

On 4. 4. 2025. at 5:44, Milošica said:

Slabo pratim Čelzi, ali kad god uhvatim - mene onaj Kaisedo oduševi.

Kakav je na većem uzorku?

Odlican s loptom i bez nje, vrlo pametan, socijalna inteligencija izuzetna.

On 4. 4. 2025. at 7:08, 189- said:

caicedo je svetska klasa. igrac sezone za mene. on i cucurella mozda i jedini iz ekipe koji su u top5 na svojim pozicijama na svetu.

Nismo za dzabe drugi u kvalifikacijama Juzne Amerike i pored starta od -3.

1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:

Naravno da je penal svinjarija. Recimo to protiv Liverpula nikad ne bi sudili. Dapače sviran je takav jedan za njih nedavno kad se Darvin prosuo. Liverpul je zaslužio titulu ove sezone, ali ne ovom razlikom. Ima bar 5 ovakvih situacija kad je šiljen kurac na Arsenalu, počevši od onih crvenih kartona Rajsu i Trosardu, bez kojih bi trka bila za nijansu interesantnija.

U prethodnom kolu si imao jedan od najočiglednijih mogućih crvenih kartona koji nije sviran Liverpulovom protivniku, tako da ta priča o tome šta bi se sudilo i šta se ne bi sudilo, baš i ne stoji.

Svako je biased kada je njegov klub u pitanju i svako naravno primećuje pre svega greške na račun svog kluba, što je i normalno, ali činjenica je da se greši na račun svih iz prostog razloga što u Engleskoj u pištaljke duvaju ko? Znamo svi odgovor.

11 minutes ago, copkillah said:

U prethodnom kolu si imao jedan od najočiglednijih mogućih crvenih kartona koji nije sviran Liverpulovom protivniku, tako da ta priča o tome šta bi se sudilo i šta se ne bi sudilo, baš i ne stoji.

Svako je biased kada je njegov klub u pitanju i svako naravno primećuje pre svega greške na račun svog kluba, što je i normalno, ali činjenica je da se greši na račun svih iz prostog razloga što u Engleskoj u pištaljke duvaju ko? Znamo svi odgovor.

Sve sam ja to uzeo u obzir, ali i pored toga stojim iza toga da je na nama trenirana strogoća ove sezone. Toliki broj crvenih kartona, penala (od kojih su mnogi kao danas, bukvalno 10% šanse da se svira) za jednu sezonu, je stvarno previše. Pritom, ne umanjujem uspeh Liverpula, igrali su najbolji fudbal i zaslužuju titulu.

6 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Sve sam ja to uzeo u obzir, ali i pored toga stojim iza toga da je na nama trenirana strogoća ove sezone. Toliki broj crvenih kartona, penala (od kojih su mnogi kao danas, bukvalno 10% šanse da se svira) za jednu sezonu, je stvarno previše. Pritom, ne umanjujem uspeh Liverpula, igrali su najbolji fudbal i zaslužuju titulu.

Ne ne, nisam ni mislio da umanjuješ, već će svako za svoj klub, u neku ruku opravdano, reći da je bio ozbiljno oštećen ovako ili onako. Ali da, imali ste vi ozbiljne gluposti, kao onaj crveni za Luis-Skelija, iako to srećom nije uticalo na ishod, a i poništeno je.

fofana zavrsio sezonu, ide na operaciju. prodao bih ga na leto bez razmisljanja iako nam je mozda i najbolji cb kada je zdrav.

lavia naravno (opet) i dalje povredjen.

na jamesu je potez sada.

4 hours ago, Pantelija jr said:

Gledao sam ja, sa nadom i cudjenjem kako Arteta sprema ekipu za Real u utorak. Penal je donekle, malcice opravdan samo neiskustvom LuiSkelija, ako je bio on. Vise mi bode oci to sto u par situacija nije ni gledan var, a da ih trazim me mrzi. Jedan start nad Trosardom je bio direkt u cevanicu, Tarkowski stil. Arsenal se predao titule gledano, koliko mi se cini i sve bacaju na ligu sampiona. Tekma zivi smor, klasika Mojes i Arteta. Jedan se nabio u bunker, A rteta mraci po bokovima.

lolol