Jump to content

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

Amorim i Berada bas bili zagrizli za ovog klinca, ali ffp :sad:

9 hours ago, 189- said:

on ce biti zamena za estevaa i kendry paeza koji stizu ovog leta. imamo spremljene zamene za zamene :cool:

dogovoren i essugo, isto iz sportinga.

Sa Kendrijem ce se Chelsea usreciti.

Attitude sav suprotan od Caiceda, osim ako ga Mo ne dovede u red.

10 hours ago, Budja said:

Sa Kendrijem ce se Chelsea usreciti.

Attitude sav suprotan od Caiceda, osim ako ga Mo ne dovede u red.

nece se dugo zadrzati ako je tako. valjda ce se caicedo pobrinuti za njega.

deset minuta proslo i vec smo videli masterclass cucurelle, badiashilea i naravno sancheza. retardirani maresca

:laugh:

Svi navijamo za Njukastle, red je da konacno nesto osvoje

• Author

6-1 šutevi, 3-0 on target :isuse:

Slot se baš potrudio da im usadi luzerski mentalitet, sad nemaju volje da napadnu ni 1 NUFC u finalu kupa.

• Author

Kad cenite da je idealno vreme za El Burro Uruguayo, pri rezultatu 0-1 ili 0-2? :jerry:

23 minutes ago, Baldrick S. said:

Svi navijamo za Njukastle, red je da konacno nesto osvoje

Uf, ne ide u prilog mom nadimku za Artetu. Onda bi i izvorni Edi Hau imao isti broj trofeja kao i španski Edi Hau. 

Sa druge strane bilo bi jako zbog Karagerovog loženja na LK.

Jbt šta ne vidi sudija :laugh:

41 minutes ago, John Coltrane said:

Sa druge strane bilo bi jako zbog Karagerovog loženja na LK.

Ko jos slus Karu, narocito poslednjih meseci. Vise prica adrenalin iz njega nego on. JA sam jos pre polufinala pricao, jebes ti i ligu sampiona i liga kup. Mene stra vata za poslednje utakmice u prvenstvu sa ovakvim stavom igraca

• Author
5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Jbt šta ne vidi sudija :laugh:

Misliš na ovo kad Joelington rukama baci Elliotta na travu? Ja bih mu dao crveni karton, ne bi ništa promenilo ni da ga je pustio.

Sasvim zasluženo Njuka, ovo što LFC igra od gostovanja PSG nije ni za kurac; ni Soton ne bi dobili da im nisu svirana dva penala. Tačno sam znao da će Slot da ih ubije u pojam svojim ziherašenjem i bunkerašenjem kad su uspeli da ukradu onu pobedu u Parizu.

Kako misle da uzmu nešto protiv Everton posle repstativne pauze i da se dokotrljaju do titule running on fumes, ja nemam pojma.

Al je utego Ruud, ne znam da li volontira ili je stvarno plaćen za ovaj 'rad'

guimaraes i joelington su midfilder van dijkovi. iz nekog razloga im se dopusta sve i svasta na terenu.