Jump to content
IGNORED

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Weenie Pooh
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted

Ma da, ne bi to trebalo da je prepreka. Samo meni Cunha baš deluje kao Arsenalov tip igrača.

Posted
1 hour ago, napadaj said:

I 0:1 

1:1 ne prijavljuješ, a? :mad:

Bruno opet nosa čitav klub na svojim kržljavim portugalskim plećima, a Keano muk.

Ajmo penali :jerry:

• Haha 1
Posted
14 minutes ago, Weenie Pooh said:

1:1 ne prijavljuješ, a? :mad:

Prebacio sam se da gledam kako gube Mančester i Partizan, ne stižem da ispratim sve poraze

Posted

Ovaj nesrećni klub ladno reklamira ono AI smeće iz Worda i Excela :lolol: 

I naravno da Lindelof promašuje

Posted
1 minute ago, napadaj said:

I naravno da Lindelof promašuje

Pa odbranio mu lepo Leno, evo sad i Zirzerari.

Onana, za to vreme, kreće da se baca čim se izvođač zatrči ka lopti :D Robinson mu plasirao jednu baš lenju, sporu, po zemlji i po sredini. 

Posted

Uzasna utakmica, narocito posle poraza. Ne znam, ovaj Amorim ima nekog kredita u Portugalu fudbalskom svijetu, ali ja ne vidim bilo sta sto bi bio apgrejd u odnosu na ETH, o Solskeru da ne pricamo :fantom:

Posted

Najavljuju da MUFC planira zatvaranje svog južnog ofisa, visoka im kirija u Kensingtonu za dve hiljade kvadrata :sad:

Ja da sam juče umro, ne bih ni znao da klubovi sa severa engleske imaju svoje ispostave u Londonu. OK par predstavnika za medije, ali čitav kompleks?

Mada nije da nema smisla, u tom gradu imaju čitavu armiju navijača :fantom: Zato neće otići skroz, samo gledaju da nađu neki jeftiniji prostor.

Posted

To je za saradnju sa sponzorima i ostalim korporacijama da bi ih privukli, što za ulaganje, što za skupe luksuzne/VIP boksove.