Jump to content

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

19 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ja bolje da ništa ne komentarišem, imajući u vidu da sam predviđao Man City, Arsenal, Aston Villa, Chelsea, Liverpool :isuse:

1 od 5 na pravom mestu.

Hej, makar nisi Stiv Sidvel.

Nema novog ugovora,krenuli Henrijevci putem Glejzera

• Author
2 minutes ago, copkillah said:

Hej, makar nisi Stiv Sidvel.

Londonsko dete, red & black u srcu :D 

Kad smo već kod njih, kažu da se intenzivno zavrće slavina - zatvaraju kantinu za osoblje na Old Traffordu, nema više besplatnih obroka ni kafe, ubuduće su samo hleb i voće za džabe.

Ako tu ne uštede dovoljno za nekog novog Antonija, nigde neće!

Ima i supe. Nije samo hleb i voće.

IMG_0515.png

4 hours ago, Weenie Pooh said:

Londonsko dete, red & black u srcu :D 

Kad smo već kod njih, kažu da se intenzivno zavrće slavina - zatvaraju kantinu za osoblje na Old Traffordu, nema više besplatnih obroka ni kafe, ubuduće su samo hleb i voće za džabe.

Ako tu ne uštede dovoljno za nekog novog Antonija, nigde neće!

Haha kakva zla bogataška pizda, nadrealno. 

A evo sta je pisao winijev soulmate:

FSG out, Arne Slot out, Richard Hughes out, Michael Edwards out, everyone out!"

"This is an absolute joke! If we do not sign a DCM, this season is fucking over before it's finished!"

"You keep that retarded Uruguayan donkey striker, you have that dribble merchant futsal piece of fucking shit on the left wing, we have a LB that can't cross the road, and now you don't wanna sign a DM? Why, because Gravenberch had two good passes in a friendly game, go fuck yourself!"

Dobro, ovaj drugi pasus je vecinom okej, osim za Gravenbercha, i ko je levo krilo??? Diaz? 

• Author
21 minutes ago, radnik said:

Dobro, ovaj drugi pasus je vecinom okej, osim za Gravenbercha, i ko je levo krilo??? Diaz?

Lucho Diaz, naravno, odavno mu se zamera lack of end product. Lik trči kao navijen i opsesivno dribla, ali tek ponekad uradi nešto konkretno sa loptom.

Friške glasine tvrde da će veliki letnji revamp značiti ne samo odlazak trojice starosedelaca kojima ističe ugovor, već i Darwina i Diaza, možda i Alissona.

Ja nešto baš i ne verujem da će biti tako drastičnih rezova, for better or worse.

Ima istine to za Diaza, ali ove sezone, narocito na pocetku je "isporucivao". 

Mada opis deluje kao da je o sitijevom Dokuu :D

Malo si me daunirao ovim ko sve moze da ode :(

Ja juce, posle meca, onako malo euforican, izguglam i odem na neki Liverpulov forum. Neki pisu da VVD i Salah ostaju, navodno zavrseno, ali ne objavljuju, da navijaci ne destabilizuju i pritiskaju TAA :Dkoji odlazi po njima, mislim se kud ce ga vise destabilizovati. 

Ja mislim da cemo sledecih sezona biti slabiji, zato ako ne uzmu ove sezone, bice suše... 

Pa to sam i ja nedavno napisao, da i ja imam takav utisak, da ova dvojica gotovo izvesno ostaju, da je to završeno. Salah ima još 2-3 sezone na ovom istom nivou, to potpisujem. VVD igra briljantno, mislim da i on ima bar još dve sezone na ovakvom ili sličnom nivou.

TAA je misterija, nadam se da je uticaj onog pacova što mu je ortak, preuveličan. Nadam se i da on prosto ne žuri, zna da ga čeka traka, zna da će se kad-tad dogovoriti i to je to. Mislim, to mi je wishful thinking, videćemo.

Svakako ne mislim da će biti ozbiljnijih rezova na leto, ali mi je jasno da će Slot & co dovesti sigurno bar 2-3 igrača po njegovom ukusu.

3 minutes ago, copkillah said:

Pa to sam i ja nedavno napisao, da i ja imam takav utisak, da ova dvojica gotovo izvesno ostaju, da je to završeno. Salah ima još 2-3 sezone na ovom istom nivou, to potpisujem. VVD igra briljantno, mislim da i on ima bar još dve sezone na ovakvom ili sličnom nivou.

TAA je misterija, nadam se da je uticaj onog pacova što mu je ortak, preuveličan. Nadam se i da on prosto ne žuri, zna da ga čeka traka, zna da će se kad-tad dogovoriti i to je to. Mislim, to mi je wishful thinking, videćemo.

Svakako ne mislim da će biti ozbiljnijih rezova na leto, ali mi je jasno da će Slot & co dovesti sigurno bar 2-3 igrača po njegovom ukusu.

TAA ako ostane, neka ide na zadnjeg bezveznog, dete Bradly neka ide na beka...

Edited by radisa

• Author
31 minutes ago, copkillah said:

Pa to sam i ja nedavno napisao, da i ja imam takav utisak, da ova dvojica gotovo izvesno ostaju, da je to završeno.

To što si napisao, a sad i radnik prenosi, to je čisti 24-karatni cope koji već mesecima promiče onlajn LFC svetom. 

Nikad u istoriji fudbala se to nije radilo, da dogovoriš produženje sa dva najbolja igrača ali im kažeš da se strpe malo kako ne bi javnost pritiskala trećeg da i on produži :isuse: Prvo zato što je klubu apsolutno u interesu da javnost pritisne trećeg, a drugo zato što bi svako odlaganje potpisa prve dvojice samo povećalo šansu da neko uleti i ponudi im koji dinar više. 

Igrači se stavljaju pod ugovor čim je to moguće i to se onda na sva usta objavljuje. To je stabilnost kojoj se teži, to utiče pozitivno na apsolutno sve - i moral svlačionice, i raspoloženje javnosti, i akcije na berzi, i ružno vreme se lakše podnosi kad imaš potpise na ugovoru! 

Dakle, samo je jedan razlog da se ne objavljuje produženje ugovora VVD i Salaha - ugovori nisu produženi jer moneyball sugeriše da ne valja skupo plaćati 30+ veterane, pa se zato (navodno) nude niže plate umesto viših, a ovi nisu blesavi da o tome uopšte pregovaraju. 

That said, ja sam pod utiskom da će Van Dijka potpisati i na tome se radi, ali da se od Salaha i Trenta odustalo. Upravo to je jedino što ima smisla kriti od javnosti - da klub ne računa na neke od najboljih igrača sledeće sezone. Ne krije se da će definitivno biti tu dogodine, krije se da definitivno neće.

Edited by Weenie Pooh

Spremi veliku kašiku da pokusaš sve svoje reči :fantom:

Ja isto mislim da je glupo kriti, plus nikad to nisu radili. Zasto bi sada?

Ovo sto sam citao je vise ono 'sta je babi milo, to joj se i snilo', to je racio, emotivno svi bi voleli da ostanu. 

Ima i ono Salah i Lineker... Pita ga Salah kad je prestao sa Engleskom i Lineker kaze sa 31g i jos par godina u Japanu. Kaze Salah "zbog jos malo love" a Lineker "pretpostavljam da je tako"... I Salahovo "pa da..." 

Tako da verujem da ide. VVD bi mozda mogao ostati. 

Just now, radnik said:

Ja isto mislim da je glupo kriti, plus nikad to nisu radili. Zasto bi sada?

TAA: "I want to be a Liverpool player this season [as a minimum] is what I will say," Alexander-Arnold said. "I have been at the club 20 years now. I have signed four or five contract extensions, and none of those have been played out in public -- and this one won't be either."