Jump to content
IGNORED

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Weenie Pooh
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:

Posle će da se busa po forumu kako je ovo :nobles: topik

:covid19:

Vidi se da si nov :fantom: 

To je izjava starijih i mudrijih, ja je samo citiram. 

Posted

Kalkulacije su neizbežne ali beskorisne jer ni LFC ni AFC nemaju kvalitet da vežu trinaest-četrnaest pobeda u finišu sezone, to se jednostavno neće desiti.

Ispuštaće se bodovi na sve strane, pitanje je ko će ih ispuštati više (tj. da li će ih The Grand Mo Salah Farewell Tour ispustiti pet više).

U tim uslovima "sve je u našim rukama" ne znači ama baš ništa.

Posted (edited)

Sinoćnja utakmica je bila super, ako si navijač bilo kog drugog kluba osim Liverpula.

Jebiga, branio sam Darvina uvek, ali mislim da nas je sinoć prvi put direktno koštao pobede, njegovi promašaji ranije najčešće nisu uticali na ishod, ali ovo sinoć... Volim ga, ali ako bismo ga zamenili Isakom, to bi bila pesma.

Sobo i Žota već par utakmica pogubljeni, Mađar je posredno skrivio po gol na poslednje dve utakmice.

Edited by copkillah
Posted
2 minutes ago, copkillah said:

Jebiga, branio sam Darvina uvek, ali mislim da nas je sinoć prvi put direktno koštao pobede, njegovi promašaji ranije najčešće nisu uticali na ishod, ali ovo sinoć...

james-franco-498-x-498-gif-xcydkuekyjew1

Nema veze, dobrodošao u klub Copi. Sve vas je više ove sezone, Darwinoljubitelja kojima se vraća očinji vid.

In other news...

• Haha 1
Posted

Dobro, Valensija je baš bedna (to ja sada malo tešim sebe).

Darvin i dalje ima vremena da izvuče sezonu, ali između njega i Isaka nemam dilemu.

Posted
5 minutes ago, copkillah said:

Darvin i dalje ima vremena da izvuče sezonu, ali između njega i Isaka nemam dilemu.

Nemoj preko kolena

• Haha 2
Posted

Šta je promašio kad ga toliko pljuju?

Posted
45 minutes ago, John Coltrane said:

Šta je promašio kad ga toliko pljuju?

• Hvala 1
Posted (edited)

Imao je on jos jedan brainfart, kad je ukrao loptu na pola terena, i dozvolio da mu Martinez izbije cisto na 30 metara od gola, a on sam kao duh i ima loptu u nogama...

Debil...

Edited by radisa
Posted
36 minutes ago, radisa said:

Imao je on jos jedan brainfart, kad je ukrao loptu na pola terena, i dozvolio da mu Martinez izbije cisto na 30 metara od gola, a on sam kao duh i ima loptu u nogama...

Debil...

Dobro, Martinez je tu jako dobro istrčao, možda je mogao da bocne loptu da ga prebaci, ali kontam da bi 4/5 napadača prošlo isto u toj situaciji.

Posted
26 minutes ago, copkillah said:

Dobro, Martinez je tu jako dobro istrčao, možda je mogao da bocne loptu da ga prebaci, ali kontam da bi 4/5 napadača prošlo isto u toj situaciji.

Probao je da provuče loptu i iznudi kontakt i padne i tako isforsira crveni Martinezu.

Inače, što se tiče onog promašaja, komentator jedno pet puta spomenuo da je to "promašaj utakmice" a ja gledam i kontam da je više promašaj prvenstva. Inače Weenie mi je istog trentuka pao na pamet :D

• Vojvodo,serdare 1
Posted (edited)

Crveni + slobodnjak u 75. minutu umesto gol za pobedu, makes perfect sense.

Pokušavam da nađem snimak ali izgleda da brišu. Vidi se lepo u Areninim highlights na YT.

Evo ovde, @DarwinHater nikad ne razočara :D 

Edited by Weenie Pooh