Jump to content
IGNORED

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Weenie Pooh
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted
10 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Gol je pao u 97 i nešto, tako da je to taman tih 3 minuta koliko su ležali.

U pravu si, prevario me je screenshot napravljen dok su puštali snimak, a ne u samom trenutku povrede.

Sad gledam, igra je prekinuta u 93:44 a nastavljena u 95:43, znači skoro tačno dva minuta ukazivanja pomoći. 

Gol pada u 97:09, otprilike dva minuta po isteku najavljene nadoknade, znači sve je tu negde.

• +1 2
Posted

@Mindaugas Žukauskas daj života ti neku argumentaciju za ovaj potez Betoa kod gola, da me ne nervira bezveze.

Meni u prenosu nije izgledalo kao faul ali znaš kako je kad vidiš still frame, ne izgleda uopšte kao da je išao na loptu, samo gurao Francuza da je ne bi dohvatio (a padala mu pravo na glavu).

Image

Posted

Kako god bilo klempavi je spasao prvenstvo i doneo kakvu takvu neizvesnost

Posted
45 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ovaj sudar glavama, naravno, nije zahtevao da igrači izađu sa terena kao što se inače zahteva svaki put

Za sudare glavama ne možeš (ne smeš) tražiti da izadju napolje odmah, jer igrače treba prvo stabilizovati. Mnogo je zajebano ako je potres mozga, a to ne znaju odmah. Smanji malo teorije zavere.

Posted
22 minutes ago, dragance said:

Za sudare glavama ne možeš (ne smeš) tražiti da izadju napolje odmah, jer igrače treba prvo stabilizovati. Mnogo je zajebano ako je potres mozga, a to ne znaju odmah. Smanji malo teorije zavere.

Nisam ni mislio da izađu odmah, već da izađu pošto im se ukazala pomoć (pa se vrate u igru u sledećem prekidu, ili kad im već sudija kaže).

Ne znam kako sad glase pravila oko toga, ali sećam se situacija kad je igra prekidana zbog povreda glave, igrač posle pomoći ustajao i hteo da nastavi, a sudija insistirao da izađe.

Posted
32 minutes ago, dragance said:

Bukvalno je Salah stao i digao ruke i tražio da se igra prekine, a imbecilni Oliver je pustio da se igra. Niko ne priča o zaveri već o tome koliko je nAjBoLji EnGlEsKi SuDiJa kompletno retardiran i nekompetentan, a ta situacija je upravo dobar pokazatelj toga.

• +1 1
Posted

Da li se stvarno misli da je Oliver najbolje što Englezi imaju danas? :unsure_uc: 

Ja koliko vidim, lika preziru svi redom osim eventualno navijača Sitija koje je zadužio (oprošten Kovačićev dupli žuti protiv Arsenala, Dokuov đon u grudi protiv Liverpula, itd.)

Meni je bilo jasno o kakvom se govnaru radi onomad kad je oprostio Pickfordovo lomljenje VVD, jer kao, bio je ofsajd pa nema veze što mu je divljački uleteo sa dve noge.

Posted

Pa meni se čini tako, a to samo potvrđuje u kolikom su kurcu sa sudijama kada im je to najbolje šta imaju.

Ali dobro, jebaće ih karma na velikim takmičenjima kao i do sada :fantom:

Posted

Jebeš Olivera. Everton je izašao "da se bije" odnosno da da budu čvrsti u duelima, što je sasvim legitimno i zabavno za gledanje. Rio je bio komentator na tntu i očigledno bio zadovoljan što sudija pušta jače duele. Bilo je zabavno i meni (Plymouth nas je pregazio na sličan način, snagom i duelima) a i njemu sve do trenutka kada sudija svira nepostojeći faul (pov 2.5 metra od faula) iz koga pada gol. Dešava se da sudija pogreši. Fun fact: Oliver je sinoć dosudio 29 faulova, od kojih 20 protiv Liverpula, 9 Evertona. 20 faulova igrača Liverpula (i to sve sa posedom lopte od oko 63%, što bi značilo da je Poolu sviran faul na svakih minut i po kad nisu imali loptu, Evertonu na svakih 6,5). Što je to fun fact? Na poslednje 3 utakmice (Plymouth, Spursi, Bournemouth) Liverpoolu je suđeno ukupno 24 faulova. Celo ovo proseravanje oko statistike ne znači da Everton nije zaslužio nerešeno, čak i pobedu što da ne, već to da ako hoćeš da se kurčiš i puštaš da se dva tima biju na terenu (što je ok i zabavno) onda nemoj da si Majkl Oliver. (jeste, mogao je da pokaže crveni Bredliju, ali je mogao i Gueyu. Mogao je da svira penaltik kad je Konatea udarila lopta u ruku). Još jedna loša partija Liverpula i dobra Evertona (ponekad je trenerima dovoljno da dodju u klub, bez predsezone, kupe jednog igrača i da imaju dobre rezultate), ne toliko dobra "želim da budem u centru pažnje" Olivera.

• +1 1
Posted
1 hour ago, Weenie Pooh said:

@Mindaugas Žukauskas daj života ti neku argumentaciju za ovaj potez Betoa kod gola, da me ne nervira bezveze.

Meni u prenosu nije izgledalo kao faul ali znaš kako je kad vidiš still frame, ne izgleda uopšte kao da je išao na loptu, samo gurao Francuza da je ne bi dohvatio (a padala mu pravo na glavu).

Image

Ne izgleda uopšte kao nešto bitno kad se pusti snimak, čak ni Konate nije dao bilo kakav signal da je fauliran. Bilo bi izuzetno strogo da je za ovo suđen faul, nakon tuče kojom je obilovao meč. Mislim da je ovo jedan od onih dozvoljenih trikova kojim se služe napadači da bi destabilizovali odbranu. 

• +1 1
Posted

liverpool primi jedan gol u nadoknadi vremena i na topicu vanredno stanje.

• +1 4
Posted

BT sport doveo Kiona da se izvini Rudu :ajde:

• Tužno 1
Posted

Ali ovo kruzenje koje igra Arsenal, nikako ne kapiram. Lepo sutiras besomucno od 20 metara i blize, nesto ce vec uci.

Posted

Šteta,kakav anti-fudbal igra Lester,uzas

Inače,baš je Arsenalu trebao Kaljifori i Merino,bačene pare