Jump to content

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

Onaj drugi je dobio crveni, Haselhof™ ili kako već.

Kvota da Oliver sudi Liverpul - Arsenal je 1.01 :lol:

• Author

Meni ovo od Slota (donje slike) ne deluje previše agresivno. Rukovao se sa sudijom i verovatno počinio verbalni delikt.

GjnkF9IW0AEdE-c?format=jpg&name=large 

Ovde deluje iznenađeno. Da su Klopp i Tirney u pitanju, iznabadao bi ga uveliko pre tog trenutka.

Gjni80UW4AADJEP?format=jpg&name=large

Edited by Weenie Pooh

Pa rekao mu je "Good game"... Jbt, kako je to crveni karton, eto, ne znam...

Dobro da ih nije vijao do autobusa da da još koji...

• Author
9 minutes ago, radisa said:

Pa rekao mu je "Good game"... Jbt, kako je to crveni karton, eto, ne znam...

Dobro da ih nije vijao do autobusa da da još koji...

Pa daj, rekao mu je nesto ovde, ocigledno. 

• Author
48 minutes ago, kipo said:

Pa nešto jeste, ali ne deluje kao da je bio besan ili da je izgubio kontrolu. Kad mu pokaže crveni, on stoji zbunjen i širi ruke:

Kladim se da jeste bilo nešto holandski pasivno-agresivno tipa "Good game, mate, really good game", a iskompleksirani paćenik ne može da istrpi sarkazam.

1 hour ago, kipo said:

"Coote sniffed more coke then you. Not!"

2 hours ago, kipo said:

njihov kapiten ima obraza da se zali na sudjenje. znas onda kakav mentalitet vlada u ekipi. 

Možda mu je prejako stegao rukicu :laugh:

imam fantastičnu ideju koja može pasti na pamet samo pravim fudbalskim genijalcima - junajted treba da dovede moyesa iz evertona!

4 hours ago, John Coltrane said:

Možda mu je prejako stegao rukicu :laugh:

Bukvalno se vidi da mu drzi ruku duze nego sto Oliver zeli, krenuo je da je izvuce ali je Slot igrao bully game, mislim da bi mu dao crveni svakako bez da je ista rekao, krenuo je ka dzepu odma posle “rukovanja”.

Mislim da je kljucni razlog za protest bio produzetak utakmice od 2 minuta preko 95, mislim da je usao i u 3. minut, zbog one duple povrede glave, ali i meni je delovalo da jeste pustio duze nego sto je trebao. Bio je i onaj nedosudjeni faul na Salahu pred kraj u kontri. 

To je bio čist faul nad Salahom pre nego što je Everton krenuo u poslednji napad.

Kad im se nAjBoLjI sudija ovako pogubi, šta da očekujemo od ostalih. Tek kada se PGMOL spali i izgradi novi, ima nade.

• Author
49 minutes ago, ducca said:

Mislim da je kljucni razlog za protest bio produzetak utakmice od 2 minuta preko 95, mislim da je usao i u 3. minut, zbog one duple povrede glave, ali i meni je delovalo da jeste pustio duze nego sto je trebao. Bio je i onaj nedosudjeni faul na Salahu pred kraj u kontri. 

Bio je screenshot te duple povrede glave, kad se sudare vreme na ekranu je nešto tipa 94:47 (od najavljenih 95), a kad su se pridigli igralo se do 98. :D Možda je premerio tri minuta ukazivanja pomoći i mahinalno zanemario da je u stvari ostalo samo još par sekundi da se igra.

Ali sumnjam da je samo to pogodilo Slota, više puta su tokom utakmice kadrirali kako pizdi zbog sudijskih odluka. 

Mene je iznerviralo ono kad Gej vuče Gakpoa u kontri za ruku jedno tri metra, ovaj mu se nekako otrgne, Oliver pusti prednost i posle ne pokaže žuti Senegalcu (a bio bi mu drugi).

• Author

Gjnma-0W0AE3-oN?format=jpg&name=large 

Ovaj sudar glavama, naravno, nije zahtevao da igrači izađu sa terena kao što se inače zahteva svaki put :D 

Ukazivala im se pomoć na terenu tri minuta, a onda se igralo još tri minuta preko toga iako su se sudarili na samom isteku nadoknade.

3 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ukazivala im se pomoć na terenu tri minuta, a onda se igralo još tri minuta preko toga iako su se sudarili na samom isteku nadoknade.

Gol je pao u 97 i nešto, tako da je to taman tih 3 minuta koliko su ležali.