Jump to content
IGNORED

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Weenie Pooh
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted

Totenhem je izdrzao mozda i ceo minut da ne primi gol, svaka cast

Posted
14 hours ago, Weenie Pooh said:

IMG_0278.jpeg

• Tužno 1
Posted

@John Coltrane Al' hoće puno para, majku mu arapsku, bolje neka idea pa da se tu lepo rotiraju Fede Chiesa i Harvey Elliott.

Posted
10 minutes ago, Weenie Pooh said:

@John Coltrane Al' hoće puno para, majku mu arapsku, bolje neka idea pa da se tu lepo rotiraju Fede Chiesa i Harvey Elliott.

Djubre jedno bezobrazno…

• Haha 1
Posted
21 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ja mislim da su i on i VDV potpisali ugovore, ali se čeka i TAA da mogu da objave, jer ne možeš da objavljuješ jednog po jednog.

Posted

Meni je tu VDV najrealniji za ostanak. Mada, nekako baš mogu da ga zamislim i u dresu Bajerna na primer.

• +1 1
Posted
22 minutes ago, copkillah said:

Ja mislim da su i on i VDV potpisali ugovore, ali se čeka i TAA da mogu da objave, jer ne možeš da objavljuješ jednog po jednog.

Tzv Fowler cope? Nešto nisam ubeđen.

Nikad nigde nije bilo da klub krije produženje ugovora sa jednim igračem jer drugi još nije produžio, to se jednostavno ne radi.

Ako bih morao da nagađam, šanse za produženjem su svima male, ali u opadajućem redu idu ovako: VVD, Salah, TAA.

Posted

Drug skoro konta da ce ovi potpisati a da ce Trent u Real, jer "pa on je tako savrsen igrac za Real sada" :D

Posted

Smem da se kladim da će Trent u Real, ali ne verujem da će se tamo snaći.

• +1 1
Posted

Liverpul je imao najgluplji tajming u istoriji fudbla za vest o odlasku Klopa. Zašto bi se cimali oko vesti o produženju ugovora ove trojice kojima na leto ističe ugovor?

Za Salaha sam već pisao, za VVD mislim da je puno klubova spremno da iskešira finu platu obzirom da bi ga potpisali na free, a za TAA iako je već vidjen u Realu - meni deluje kao najrealnija opcija da ostane i bude novi kapiten. Još je mlad igrač, a osvojio je već sve. Svakako bi odbijanjem Reala dodatno "kupio" srca navijača koji mu zameraju, sa pravom, slabiju formu.

Posted

Koliko je verovatno da Trent sebe vidi kao veznjaka, i da je malo popustio s igrama jer gleda snishodljivo na bekovsku poziciju? Ako se ne varam pokušano je sa njim na poziciji Andree Pirla čak i u repci, ne znam šta bude od toga. Ima jednu od najboljih desnica na svetu, ne vidim puno prepreka zašto ne bi mogao tu da igra.

Posted

mozda zato sto je krsina u odbrani

Posted
Just now, 189- said:

mozda zato sto je krsina u odbrani

A Pirlo je bio nekršina? Ne poredim kvalitete dva igrača, nego nije preterano bitna defanziva za tog kreatora iz dubine. Jedino mora da ima nekog razbijača pored sebe.

Posted (edited)

pirlo je pored sebe vecinom imao gattusa i all-star odbrambene igrace.

osim toga, i njegovo zalaganje treba da bude na najvisem nivou ako hoce da igra u sredini...

Edited by 189-