Jump to content
IGNORED

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Weenie Pooh
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted

189 je navikao na viteštvo Rudigera i Kukurelje, pa mu prosto ovakvi bezobrazluci bodu oči. Mogu da razumem

• Haha 4
Posted
1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:

189 je navikao na viteštvo Rudigera i Kukurelje, pa mu prosto ovakvi bezobrazluci bodu oči. Mogu da razumem

daj mi post gde sam ih branio kao navijaci brane sergio ramosa u crvenom dresu.

hteo si poentirati sa igracima koje nikada nisam podnosio u dresu chelsea :lolol:

• Haha 1
Posted
6 minutes ago, 189- said:

daj mi post gde sam ih branio kao navijaci brane sergio ramosa u crvenom dresu.

hteo si poentirati sa igracima koje nikada nisam podnosio u dresu chelsea :lolol:

Daj spisak igrača koje je VVD povredio, fala unapred!

Posted

Da sad ne kačim, ali imao si prilično pohvalne postove o Rudigeru u prošlosti. Nikakvo idolopoklonstvo, ali nikakvo ni kuđenje za sramna udaranja koja su daleko gora od VVDovih. Ovo izjednačavanje Van Dajka i Ramosa je baš delulu momenat, ali pisao sam već o tvojoj opsednutošću LIVpulom. Sve je ok, svi imamo takve timove.

• +1 2
Posted

kakva dominacija na temi :lolol:

dakle mozes udarati i biti prljav dok se neko ne povredi. ako se to i kojim slucajem desi onda krece whataboutism. hiljadu puta vidjeno vec na ovoj temi od jedno te istih korisnika.

@Mindaugas Žukauskas

aha, 'kacio bih ali sada nemam vremena' :lolol:

Posted
1 minute ago, 189- said:

aha, 'kacio bih ali sada nemam vremena

Nije uopšte to u pitanju, svako ima search opciju i može da ukuca Rudiger i filtrira uz tvoj nick. Ima čak i post gde ne možeš prežaliti što VVD nije došao u Čelsi da igra u paru sa - (are you ready for this?) Rudigerom! Msm nije uopšte bitno, ali kad si ovoliko zapeo da dokažeš da je neko govno, a imao si goreg igrača u svojoj ekipi, + jednog koji trenutno igra, čije klipove ne kačiš, to je čist bias, i nekonzistentnost. A kao što rekoh, čist dokaz za to je poređenje sa uz Materacija, jednom od najvećih ljiga u istoriji igre.

• +1 1
Posted
7 minutes ago, 189- said:

dakle mozes udarati i biti prljav dok se neko ne povredi.

Da. Deal with it.

7 minutes ago, 189- said:

ako se to i kojim slucajem desi onda krece whataboutism.

Gde je whataboutism? Ljudi ti lepo kažu da grubosti VVD i Ramosa jednostavno nisu uporedive.

• +1 2
Posted

@189- Pa ti si ga uporedio sa likom koji ima istorijat (namernog) povređivanja protivničkih igrača. Bio sam ubeđen da imaš spreman spisak posle tako hrabrog poređenja, kad ono, pucaš ćorcima :(

• +1 1
Posted

Screenshot-20250207-215713-com-android-c

:isuse:

• Tužno 1
Posted

Nadam se da nisu baš toliko glupi.

Posted

Dosta jaka tekma MUN-LEI, Megvajer doneo pobedu u 90+3 iz solidnog ofsajda, ali nema VAR-a u četvrtoj rundi FA kupa :hail:

Posted
1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:

Screenshot-20250207-215713-com-android-c

:isuse:

utter woke nonsense

• +1 3
Posted

Cemu fudbal ako nema podjebavanja. Npr, veceras u kafani smo se najstrasnije zajebavali na racun junajtedove gol razlike, arsenalove kuknjave, dzerardovog klizanja i kako jbg svakom naleti period 30 godina... Ako nama to znaci nesto, zamisli kakva bujica emocija kod fudbalera kad eksplodiraju posle gola u gostima jbt!

• +1 1
Posted

Koga tačno podjebavaju Vardijeva ili Fodenova proslava na gornjoj ilustraciji? :unsure:

Posted
26 minutes ago, Weenie Pooh said:

Koga tačno podjebavaju Vardijeva ili Fodenova proslava na gornjoj ilustraciji? :unsure:

Vardi je sprdao navijače Totenhema kad su ga prozivali, tako što je pokazivao na rukav - imam titulu PL, a Totenhem 0 komada. Fodenovo je kao zbog simulacije pucanja, to se u NFL žestoko kažnjava.