Jump to content
IGNORED

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Weenie Pooh
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted

Niko ni da pomene goat-a Antonija koji je bio motm na prvoj tekmi u Betisu :tongue:

Cudan je Siti trenutno. Spizdili su 80 miliona samo na dvoje dece od po 20/19 godina. Ono kapiram da treba da se vodi racuna o buducnosti ali kad imas jednog stonsa koga ja trenutno mogu da pretrcim i prediblam i vise nikog u odbrani i dovedes Uzbeka od 20 godina koji je odigrao 13 utakmica za lens, ma koliki da je wunderkind opet malo cudno.

Posted

Bowen ima projektil u kopitu. Kako je raspalio iz koraka po onoj lopti. Sa pravom kažu u studiju da je jedan od boljih finišera u ligi.

Posle toga prilično spektakularna odbrana Areole. Palmer nije mogao preciznije da šutne.

Posted (edited)

znači sad smo potrošili samo nekih 40m manje od junajteda ove sezone neto? bogami široko :ohmy:

jesmo uštedeli dosta pre 2 sezone kad je junajted potrošio nekih 230m više, ali svakako nisam siguran koliko mogu da pozdravim to neko rasipanje na skoro pa junajtedovskom nivou

Edited by Pokojni Ruxin
Posted
14 hours ago, 189- said:

boehly :lolol:

jedino je za cudjenje kako i dalje jurimo igrace koji nem nisu najpotrebniji. evo i sada smo dogovorili valjda dva klinca midfildera, od kojih ce jedan ostati u las palmasu a drugi valjda doci, ne znam ni ja tacno a nije ni previse bitno jer ni nemam pojma ko su likovi.

LOL ne znam šta ti je toliko komplikovano, jednostavno kupujete mlade igrače sa nadom da: 1) da će postati jebači i tako uštedeti pare na već gotovog igrača 2) ako ne postanu jebači, biće prodati bar za istu cenu za koju su dovedeni ali verovatnije za veću sumu. Čist biznis, svako ko je igrao FM zna kakva je procedura.

:fantom:

Posted
13 hours ago, Pokojni Ruxin said:

glasshouse-stone.gif

Classic EPPPL, dva Mančestera se uzajamno napušavaju zbog mahnite potrošnje, ostatak lige ćuti i gleda, lider na tabeli poslednja dva prelazna roka doveo jednog igrača, bogu plakati.

Posted
1 hour ago, Weenie Pooh said:

LOL ne znam šta ti je toliko komplikovano, jednostavno kupujete mlade igrače sa nadom da: 1) da će postati jebači i tako uštedeti pare na već gotovog igrača 2) ako ne postanu jebači, biće prodati bar za istu cenu za koju su dovedeni ali verovatnije za veću sumu. Čist biznis, svako ko je igrao FM zna kakva je procedura.

:fantom:

:unsure:

Posted
1 hour ago, Weenie Pooh said:

Classic EPPPL, dva Mančestera se uzajamno napušavaju zbog mahnite potrošnje, ostatak lige ćuti i gleda, lider na tabeli poslednja dva prelazna roka doveo jednog igrača, bogu plakati.

Mala ispravka, u ovoj situaciji dotični priča sam sa sobom. 

• +1 1