Jump to content

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

20 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Nema veze, to je bio argument i za Mudryka, kao pokidao neke mečeve u LŠ. Pazi ovog Fulkruga iz WH, nije pogledao na gol do sada, a poznat je kao jak internacionalni napadač. PL je ubedljivo fizički najzahtevnija liga na svetu, i baš je jebeno pljunuti velike pare na napadača koji nije testiran.

ma daj, ni blizu. gyokeres je najbolji strelac u 2024. dao nekih 50-60 golova, dok je mudryk izdominirao na par utakmica sahtjora u ls i to je to.

jackson je u poslednje vreme uzasan. i jedan je od razloga ovog loseg perioda.

kao sto rekoh, pre bih dao 90-100 miliona za napadaca trpaca nego 70 za sesto krilo.

4 minutes ago, 189- said:

kao sto rekoh, pre bih dao 90-100 miliona za napadaca trpaca nego 70 za sesto krilo

Ali mnogo su veće šanse da ćeš zabosti nekog novog Hojlunda, Darwina, za te pare, nego actually trpača. Daj bože da grešim

bar bi izgledalo da board ili ko vec upravlja sa kupovinom igraca, prepoznao sta je problem sa sastavom, i cak i da ne bi uspeo, bar se pokusalo. a ne ovako da svaki prelazni rok kupujemo dva, tri krila i dva, tri golmana, cisto da se zbog nekog next level statsa i cene proba napraviti neki deal gde bi sa kupovinom bio u plusu x godina kasnije.

ni hojlund ni darwin nisu imali te njegove brojke.

mene mnogo zanima na sta ce liciti marmoush, on ima brutalne brojke iz bundeslige.

• Author

Marmoush tim brojkama može da priđe samo ako se Haaland ozbiljnije skrši, što nije isključeno ali nije baš ni verovatno.

Spominje se Brobbey iz Ajaxa u nekom vidu, dal kao pozajmica, dal kao regularan transfer. Navodno je već u Londonu na lekarskim pregledima. 

Marc Guiu je klasican centarfor u Ceziju, mogli bi da mu daju sansu da igra malo i u prvenstvu.

Edited by Lancia

• Author

Taj Guiuiui je već dobijao neke sitne minute u prvenstvu, još nije uradio ništa. 

Zato tovari Shamrock Rovers u Ligi konferencija...

Ne bih ja to potcenio...nažalost pamtim neke koji ni to nisu mogli. 

ne znam bas da li je ovo za crvenu kartu

Treba da bude, mada se retko davalo za slicne prekrsaje. 

On 24. 1. 2025. at 11:57, Weenie Pooh said:

Taj Guiuiui je već dobijao neke sitne minute u prvenstvu, još nije uradio ništa. 

Zato tovari Shamrock Rovers u Ligi konferencija...

Odlican je klinac, brz, jak ko magare, ima njuh za gol ... ja sam bio uveren da ce u Barsi super da prodje, ali oni kako su bankrotirali, nisu mogli da obezbede pristojan ugovor na vreme za njega.

A propo priče da bi umesto Garnača mogli dobiti Nkukua 

jezivo

IMG_0207.jpeg

21 minutes ago, radnik said:

Treba da bude, mada se retko davalo za slicne prekrsaje. 

pa ovo je klasican profesionalni faul. niti je ovaj bio u gol sansi niti je defanzivac bio poslednji igrac odbrane...

Bournemouth i Newcastle uz tehnicki doterane davitelje City i Arsenal ne leze Forestu nikako, da igraju samo protiv njih jedva bi skupili bod, dva.

Više je direktan crveni ovaj drugi žuti Gomeša, nego što je crveni ovo što je napravio ovaj Arsenalov klinac.