Jump to content

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

7 hours ago, radnik said:

Osim onog extra gola, koji je dao... kad?... u proslom zivotu, nista nije pokazao. 

Ako mogu da uzmu lovu za njega, super potez. 

Da, decko je trenutno izgubljen, opijen slavom, lijen... karijera mu moze otici u oba pravca. Zato se igraci hendluju, stvaraju ljudima i igracinama. Momak ima tek 20 god zaboga, to je klinac u svakom smislu. Pa nije gori od Runija sa 20 god.

Kažu da je Bowen krenuo da trenira. Valjda nećemo izgledati ovako bedno kad se napokon vrati na teren. A neće smetati ni povratak na teren Samervila, Punkruga i Todiboa. 

8 hours ago, kipo said:

Da, decko je trenutno izgubljen, opijen slavom, lijen... karijera mu moze otici u oba pravca. Zato se igraci hendluju, stvaraju ljudima i igracinama. Momak ima tek 20 god zaboga, to je klinac u svakom smislu. Pa nije gori od Runija sa 20 god.

+1 na sve napisano. 

Garnačo mora da ostane. 

IMG_0195.jpeg

Edited by John Coltrane

• Author
6 hours ago, Jean-Luc Picard said:

povratak na teren Samervila, Punkruga i Todiboa. 

Originalno Vulecrouwe, iliti "filled vessel", znači puna mu je čaša do vrha.

Krčagdžija, Vodonoša, eventualno Potočar.

veiga ode na pozajmicu u juventus za 4m. bez opcija.

kazu na twitteru da pripremamo ponudu za garnacha.

1 hour ago, 189- said:

kazu na twitteru da pripremamo ponudu za garnacha.

Isti izvor kaže da je Napoli odustao…

Valjda na kraju ostane.

mene nekako zabole, bolji je od mudryka, koji ce verovatno dobiti raskid ugovora, ali mi je i dalje neverovatno da ne jurimo napadaca umesto sestog krilnog igraca.

Ipak je večeras u 11. 

34 minutes ago, 189- said:

mene nekako zabole, bolji je od mudryka, koji ce verovatno dobiti raskid ugovora, ali mi je i dalje neverovatno da ne jurimo napadaca umesto sestog krilnog igraca.

To slušam stalno oko sebe. Koji su to napadači koji su realne mete? Delap, Duran, neko van Engleske? Ja vidim da se institucija prave devetke srozava svake godine pomalo, krila preuzimaju totalno. Vodeći tim lige nema pravu devetku.

vodeci tim lige ima najbolje krilo na svetu.

pa sesko, gyokeres, lautaro. ja bih iskesirao 90m za gyokeresa sada i to je to.

Taj Lautaro mi je previše deminutivan da bi imao nekog impacta kao 9ka u Engleskoj. Ova dvojica kidaju u svojim ligama, ali PL je masu zahtevnija. Ovaj kog priželjkuješ je već 'mator' igrač, a pre godina je igrao Cship i bio rendom napadač sa 20 golova. Jel moguće da je toliko napredovao, ili je liga prosto neuporedivo lakša? Ja bih tipovao na ovo drugo, i u poslednje vreme sam sve više za dovođenje već dokazanih PL igrača. Meni je Delap prvi pik za Arsenal, mada nemam pojma da li Arteta uopšte želi pravu devetku.

trpa on redovno, i u ligi sampiona i za reprezentaciju.

4 minutes ago, 189- said:

trpa on redovno, i u ligi sampiona i za reprezentaciju.

Nema veze, to je bio argument i za Mudryka, kao pokidao neke mečeve u LŠ. Pazi ovog Fulkruga iz WH, nije pogledao na gol do sada, a poznat je kao jak internacionalni napadač. PL je ubedljivo fizički najzahtevnija liga na svetu, i baš je jebeno pljunuti velike pare na napadača koji nije testiran.

ali chelsea već ima startnog špica? :unsure:

Just now, Pokojni Ruxin said:

ali chelsea već ima startnog špica? :unsure:

Baš tako, uprkos kilavom startu, Džekson sve više počinje da liči na igrača. Ne bih ja tu ništa čačkao na njihovom mestu.