Jump to content
IGNORED

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Weenie Pooh
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted
13 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

https://streamff.com/v/07436156

za one koji su propustili, ovo mora da se vidi. ne dirajte mi onanu, najzabavniji golman u univerzumu

Jel se ovo racuna kao asistencija¿

Posted

Tri šuta u okvir, tri gola :hail:

Posted

Impresivno je da je Mazraui preživeo bez posledica ono lupanje o stativu. Mene zabolelo kraj TV

Posted

Imao je Onana i jednu fantastićnu™ intervenciju na samom špočetku kada je izbijao loptu u čoveka u petercu...

United da ima na golu nekog prosečnog golmana bio bi oko 7-8 mesta...NIsu tu problem samo greške koje pravi, nego onda cela odbrana ne može normalno da igra, jer, jbg, moraju da su uvek na 100%, ne veruju u golmana, a onda to pred kraj utakmice dovodi do pada koncentracije, jer ne mogu 90. minuta da su na 100%...

• +1 2
Posted
1 minute ago, radisa said:

Imao je Onana i jednu fantastićnu™ intervenciju na samom špočetku kada je izbijao loptu u čoveka u petercu...

United da ima na golu nekog prosečnog golmana bio bi oko 7-8 mesta...NIsu tu problem samo greške koje pravi, nego onda cela odbrana ne može normalno da igra, jer, jbg, moraju da su uvek na 100%, ne veruju u golmana, a onda to pred kraj utakmice dovodi do pada koncentracije, jer ne mogu 90. minuta da su na 100%...

A prosao dve najbolje skole, Barsinu i Ajaksovu  :D klasicna kiksara.

• Haha 1
Posted

Teško da će još jednom okupiti takva grupa prevaranata kao što je bio Ten Hagov Ajaks.

• +1 1
Posted

Nemoj tako, tu su bili Grav i Kudus, a on dovede Antonija za one pare :frust:

Posted

To ni meni ne ide u glavu nikako. Imas solidan izbor igraca za transfer i ti uzmes paljevinu koja ce uvek biti za taj neki srednji nivo.

Posted

Šampionski ples Šitija za šest-nula i plasman u LŠ :hail:

Čelsi će imati priliku sutra da ih potisne, ali long-term deluju nezaustavljivo.

• Haha 1
Posted

Igrao je ManU 1975 drugu ligu, mislim da ipak, ovovo nije gore od tima koji je ispao...

Za sad...:fantom:

Posted

ovo je prejako

bukvalno u leskovcu ne bi radili ovo

ciganija samo takva, kako kažu najbolji među nama

• Haha 1
Posted

Šta hoćeš, odoleo je ćelavi, poništio gol Milenkoviću, jasno je da mrzi Srbe više nego što voli pare :fantom:

Posted

Leskovčani su baš poznati kao laki na potezanju novčanika :D

Posted

Ne javlja se Vini kad Darwin objasnjava :fantom:

• +1 1