Jump to content
IGNORED

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Weenie Pooh
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted
6 hours ago, goofs said:

^^ amortizacija troškova u FFPu se gleda samo kod plaćanja za transfer igrača, ne za produženje ugovora.

Siti ovime ništa nije dobio u FFP kontekstu, možda su uštedeli jedan bonus za produženje i jednu agentovu proviziju, pošto neće morati da ga produžuju za 3-4 godine

Nije tačno.

• Haha 1
Posted

Nije mi baš najjasnije kako je dozvoljeno da Citi produži ugovor igraču preko maksimalno dozvoljenih 5 godina, možda će im to biti 116 prekršaj.

U pauzi zavijanja sarmi za Jovanjdan nadjoh ovo, a to mi deluje kao najbliže onome na šta Draganče referiše (bilo je aktuelno krajem prošle godine)

https://www.skysports.com/football/news/11661/13028764/premier-league-clubs-vote-for-five-year-maximum-player-contracts

If transfer fees are spread evenly over the course of a contract, it means the longer it is, the smaller the annual payments recorded on the club's accounts are.

For instance, a £100m fee would be amortised at £20m a year with a five-year contract, but at only £12.5m a year if a deal was eight years.

A league statement read: "Going forward, a five-year maximum will apply to all new or extended player contracts."

Posted
22 minutes ago, John Coltrane said:

Nije mi baš najjasnije kako je dozvoljeno da Citi produži ugovor igraču preko maksimalno dozvoljenih 5 godina, možda će im to biti 116 prekršaj.

U pauzi zavijanja sarmi za Jovanjdan nadjoh ovo, a to mi deluje kao najbliže onome na šta Draganče referiše (bilo je aktuelno krajem prošle godine)

https://www.skysports.com/football/news/11661/13028764/premier-league-clubs-vote-for-five-year-maximum-player-contracts

If transfer fees are spread evenly over the course of a contract, it means the longer it is, the smaller the annual payments recorded on the club's accounts are.

For instance, a £100m fee would be amortised at £20m a year with a five-year contract, but at only £12.5m a year if a deal was eight years.

A league statement read: "Going forward, a five-year maximum will apply to all new or extended player contracts."

Upravo to. Zašto su mu napisali toliki ugovor to samo oni znaju. Verovatno im je i novih 5 godina dosta, a za ostalo - jebi ga. Muljaju Arapi.

Posted
3 hours ago, John Coltrane said:

boli me glava od vas, sad kapiram kako vam polazi za rukom da mislite da će siti biti izbačen u treću ligu :isuse:

nije zabranjeno potpisati ugovor duži od 5 godina, samo se transfer amortizuje kroz maksimalno 5 godina bez obzira na dužinu samog ugovora. ali siti ionako OČIGLEDNO nije radio zbog amortizacije tako da...

Posted

Bournemouth je novi Brighton, vode 2-1 u gostima NUFC.

Posted

Medli umesto da je kažnjenj posle tekmi Arsenal-UTD njemu daju (kao osvedočenom navijaču Arsenala) da sudi meč Liverpula :ajde:

• Haha 1
Posted

Pogledah 25 minuta multiprenosa u 16h. Čisto da se podsetim zašto više ne gledam ovo smeće od lige. 

• +1 1
Posted
3 hours ago, Pokojni Ruxin said:

boli me glava od vas, sad kapiram kako vam polazi za rukom da mislite da će siti biti izbačen u treću ligu :isuse:

nije zabranjeno potpisati ugovor duži od 5 godina, samo se transfer amortizuje kroz maksimalno 5 godina bez obzira na dužinu samog ugovora. ali siti ionako OČIGLEDNO nije radio zbog amortizacije tako da...

sad odjednom može amortizacija “plata” kad si se napokon naučio? :D 

• Haha 1