Jump to content
IGNORED

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Weenie Pooh
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted

sudija oprostio i drugu crvenu kartu bournmouthu iz nekog razloga. ovo vec postaje komicno.

Posted

Nuno je morao da uvede Sosu umesto Elange, koji poslednjih pola sata nije moga da potrci. Sels spasao Forest, sva sreca te je Liverpul igrao samo pola sata.

• +1 1
Posted
1 minute ago, Lancia said:

Nuno je morao da uvede Sosu umesto Elange, koji poslednjih pola sata nije moga da potrci. Sels spasao Forest, sva sreca te je Liverpul igrao samo pola sata.

Dobro smo se šibali... :fantom:

može na kraju ovako?

image.png.f9f91ced2d792cd0010711c1f455d7b6.png

• +1 1
Posted
1 minute ago, radisa said:

Dobro smo se šibali... :fantom:

može na kraju ovako?

image.png.f9f91ced2d792cd0010711c1f455d7b6.png

Jok i ne moze :) unfakinbelivbl koliko Forest puca od samopouzdanja.

Posted

Lepo sam rekao, najteže gostovanje do sada :fantom:

Svaka čast Forestu, možda nisu bili lepi za oko, ali su bili disciplinovani, kao da gledam Simeoneov Atletiko u svom najboljem izdanju.

Ako nekog moram da istaknem, Murilo i Sels fenomenalni, iako su svi odigrali dobro. Salahu danas baš nije išlo, a ni Sobo bš nije uspevao ono šta je pokušavao.

Sve u svemu, pošteno 1-1, što se mene tiče, neka tabela ovako izgleda i na kraju maja.

• +1 2
Posted
5 minutes ago, copkillah said:

Lepo sam rekao, najteže gostovanje do sada :fantom:

Svaka čast Forestu, možda nisu bili lepi za oko, ali su bili disciplinovani, kao da gledam Simeoneov Atletiko u svom najboljem izdanju.

Ako nekog moram da istaknem, Murilo i Sels fenomenalni, iako su svi odigrali dobro. Salahu danas baš nije išlo, a ni Sobo bš nije uspevao ono šta je pokušavao.

Sve u svemu, pošteno 1-1, što se mene tiče, neka tabela ovako izgleda i na kraju maja.

Dugo je Liverpul igrao ono sto Forestu najvise odgovara, da udju kroz sredinu. Najgore lopte za visoku odbranu Foresta su povratne sa krila.

• +1 1
Posted
5 hours ago, Weenie Pooh said:

Ne znam koji je ovo put od kako se Allison vratio da prima gol iz prvog šuta u okvir.

Ne svojom krivicom naravno, posle nekad nešto i odbrani, ali konstantno imam osećaj da će prva šansa za protivnika biti zicer i gol. 

Podseća me na onu prvu Salahovu sezonu, kad je Karius na golu redovno beležio nula odbrana, bilo da se pobedi 1-0 ili izgubi 4-3.