Jump to content
IGNORED

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Weenie Pooh
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted

29 minutes ago, Weenie Pooh said:

I bilo je pogrešno što su to radili.

Nemaš ti kao klub šta da se praviš veći katolik od pape, da uteruješ pravdu, deliš preventivne suspenzije ili raskide ugovora bez da je sud rekao svoje.

Ako je mlada Gđa Grinvud našla za shodno da odustane od optužbe i ostane sa likom koji ju je tukao da bi mogao da jebe, to je samo između njih dvoje. 

Arsenal se dakle ponaša prikladno, koristi Partija koliko može, kad može, i dok može.

Meni samo nije jasno da su mediji toliko disciplinovani u ovom slučaju. Miriše mi kao da je klub potegao veze koje ima da bi se slučaj ovako tretirao. (Arsenal je poznat po specijalnom tretmanu kod londonske štampe.)

Da ga klub danas pusti niz vodu, koliko sutra bi ga mediji razapeli.

Dobili su ćerku prošle godine, a skoro sam pročitao vest da je Gđa Grinvud opet trudna.

• +1 1
  • -1 1
Posted

Altaj Bajindir je danas bio heroj, ali je Hari danas čistio i za De Lihta. 

IMG_0174.jpeg

• Haha 1
Posted (edited)

Kako ljudi ovde opravdavaju nasilje nad zenama "jer to je izmedju njih dvoje" je totalno govnjarski. Samo mogu da porucim svima da pitaju mamu, sestru, baku, zenu, komsinicu da li NE znaci NE. Kako *** od vinija moze tako lepo da u 20 strana objasni rat u bilo kom delu sveta ali mu u glavu ne ulazi da je silovanje jebeno silovanje.

Edited by Valk
Vređanje
  • +1 4
Posted

Siguran sam da nije mislio baš tako, verovatno može da razjasni, čekamo. 

Posted
4 hours ago, copkillah said:

Siguran sam da nije mislio baš tako, verovatno može da razjasni, čekamo. 

Pričali smo o Grinvudu još onomad, mislim da smo ostali na agree to disagree, ali nije problem da produbimo. 

To što vi dušebrižnici kolektivno radite majci Grinvudove dece je IMHO gore od svakog nasilja koje je od njega pretrpela. Ceo taj, "ne zna glupača da je žrtva, ja ću da joj objasnim jer sam čuo snimak/video sliku koju je okačila" je beskrajno patetičan. Ne znam šta zamišljate, da je on nekako ucenjuje da ostane sa njim, preti joj, podmićuje?

Šta god da je, u pravedničkom zanosu gubite iz vida da ne samo što "ne" znači "ne", već i "da" znači "da", a HR ostajanjem uz MG govori gromoglasno "da", svidelo se to vama ili ne.

Pritom ja nemam nikakvo pozitivno mišljenje o mladom paru zaljubljenih, naprotiv, cenim da su oboje teški cringe i debilana. 

Ali drastično gore mišljenje imam o busybody virtue signaling smaračima koji ne daju sponzoruši da bude sponzoruša, nego bi da je prisilno spasavaju iz pakla milionerskog života na Azurnoj obali. 

UIue4Wq.png

• -1 1
Posted
7 hours ago, John Coltrane said:

Altaj Bajindir je danas bio heroj, ali je Hari danas čistio i za De Lihta. 

De Ligt spasao bar dva gola danas last-ditch uklizavanjima, a ti pljuješ pa pljuješ mučenika.

Posted (edited)

Promašio si sve što si mogao da promašiš, uz balansiranje na žici incelpostinga. Žao mi je što sam te išta pitao na ovu temu :lol:

Edit: samo nešto još da ti razjasnim, pre nego što završim na ovu temu: to što su se Kristijano Ronaldo i Kobi Brajant vansudski nagodili sa žrtvama, ne znači da nisu silovatelji. 

Edited by copkillah
Posted
19 minutes ago, copkillah said:

Promašio si sve što si mogao da promašiš, uz balansiranje na žici incelpostinga. Žao mi je što sam te išta pitao na ovu temu :lol:

Edit: samo nešto još da ti razjasnim, pre nego što završim na ovu temu: to što su se Kristijano Ronaldo i Kobi Brajant vansudski nagodili sa žrtvama, ne znači da nisu silovatelji. 

Sad si ugasio kod Middla :D

(pardon sto se mesam, nemam pojma o cemu pricate)

Posted

Ajde ljudi da se vratimo fudbalu, molim vas. 

Posted
5 hours ago, Jean-Luc Picard said:

Ajde ljudi da se vratimo fudbalu, molim vas. 

Amin 

• +1 1
Posted
7 hours ago, copkillah said:

Šta ćeš, obično bude onima koji me vuku za jezik a u stvari nisu raspoloženi za diskusiju.

Ne znam šta je incelposting, to možda nešto znači u tvojim mladalačkim krugovima, ali mi matori smo striktno volcel.

7 hours ago, copkillah said:

Ne znači da nisu a ne znači ni da jesu. Nije ni oslobađajuća presuda OJ Simpsona značila da nije ubica.

CR7 i Mamba nisu ni otišli u Francusku da žive sa svojim žrtvama, da im svaka rađa po dva deteta.

Posted

Chelsea have offered Christopher Nkunku as part of a swap deal for Bayern Munich forward Mathys Tel