Jump to content
IGNORED

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Weenie Pooh
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Lancia said:

Bando, gde gledate FA Kup? Silni kanali na satelitu, od fudbala samo Alaves - Djirona i neki saudijci.

Arena

• Hvala 1
Posted
8 minutes ago, Milošica said:

Arena

Burzuji srpski :fantom:

• Haha 1
Posted
43 minutes ago, Lancia said:

Jbg, nemam Skaj ni Bein :sad:

Ja stavljao na pdf kupujem/prodajem kako da se "legalno" zavrsi bein sports: vpn na filipine, https://connect-ph.beinsports.com/en , mesecno 2 evra (doduse mislim da ne prenose PL, ali zato kupove i gomilu ostalih liga plus moze da se gleda 4 prenosa u isto vreme.

Posted
3 minutes ago, Baldrick S. said:

Ja stavljao na pdf kupujem/prodajem kako da se "legalno" zavrsi bein sports: vpn na filipine, https://connect-ph.beinsports.com/en , mesecno 2 evra (doduse mislim da ne prenose PL, ali zato kupove i gomilu ostalih liga plus moze da se gleda 4 prenosa u isto vreme.

Otkad sam odjavio u Spaniji Movistar iz principa ne dajem ni cent na sport, filmove, muziku... 

Posted
29 minutes ago, Lancia said:

Otkad sam odjavio u Spaniji Movistar iz principa ne dajem ni cent na sport, filmove, muziku... 

Slicno i kod mene, al ovo uzeo samo zbog multiprenosa kad je liga sampiona. Kapiram

Posted
44 minutes ago, Lancia said:

Pa na šta trošiš pezose?! :ohmy:

• Wub 1
Posted
6 minutes ago, John Coltrane said:

Pa na šta trošiš pezose?! :ohmy:

Pezete, amigo :D

Posted

Xexe, kakav sastav izveo Forest, ladno imaju dva tima. A utorak kad opet uvatimo da :threatenlumber:Liverpula, kuku & lele.

• Tužno 1
Posted

Nije trebalo da ti dajem link za striming.

• Haha 1
Posted
1 minute ago, Weenie Pooh said:

Nije trebalo da ti dajem link za striming.

Sta sad, stvarno nije u redu da zavrsite prvenstvo sa jednim porazom, kad vec svi igraju za vas.

Posted

Ne znam da li gledaš Slotove KZŠ, ali pomene taj poraz kod kuće skoro pred svako kolo :D 

U tipičnom smom januarskom padu forme, još sad otresli četvrtoligaša, sve se namešta da nam opet uzmete bodove :sad: 

(A onda kao u inat ni Čelsi ni Arsenal ne uspeju da pobede.)