Jump to content
IGNORED

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Weenie Pooh
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted

Samo Liverpul ima bolju kontru od Foresta :grozan:

Posted
3 hours ago, JohnnyD said:

Mnogo ga vise ti branis nego sto ga ja napadam (Megvajera)... Mislim ok shvatam, markantan je,  britanski maco ala Hju Grant, al ono, iskuliraj malo 😂

A istinu govoreci, Utd mi je jedan od drazih klubova u ligi, odmah posle Liverpula

:isuse:

Ja ga uopšte ne branim, naprotiv. Pre će biti da površno pratiš PL .

Posted

Jbt Notingem i Arsenal izjednaceni na 2. mestu nakon 20 kola, ovo je najludja sezona od kad je Lester osvojio

Posted

Sjajno se pokazuje NES. A Totenhem taman traži trenera

Posted
3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Sjajno se pokazuje NES. A Totenhem taman traži trenera

Ne zameraj mi se.

• Wub 1
Posted
3 hours ago, Lancia said:

Samo Liverpul ima bolju kontru od Foresta :grozan:

Pricas godinama a niko ti nije verovao :tongue:

• Haha 1
Posted

navodno smo zainteresovani za mainooa :lolol:

Posted

Breaking: Chelsea are open to bids for Kiernan Dewsbury Hall, Disasi and Nkunku. (@Matt_Law_DT)

Mainoo and Manchester United are far apart in negotiations with Mainoo wanting around £200,000 a week. United may decide it’s better to cash in now or the Summer. Chelsea leading the race. (@ChrisWheelerDM)

Posted

Jaki izvori, pouzdani :D 

Da je Dewsbury Hall pojačanje ranga Danny Drinkwater samo bez šampionske titule, to sam mogao i ja da im kažem.

Da li će odigrati više od 12 utakmica za pet godina na klupskim jaslama, to već nisam siguran. Čudno da ga Maresca ne ceni više.

Posted

Nije me mrzelo da merim koliko lopta nije bila u igri i to samo faulovi i korneri

Arsenal: 6:53 sekundi (najvise pojeo poslednji faul, oko 1:55 sekundi, korneri uglavnom oko 1:20 i to sam konzervativan pa ne merim vreme cim lopta izadje) - Merio sam protiv Brajtona kad su dali gol, do kraja poluvremena iste stvari oko 8:50 minuta (od 16-45 minuta)

Newcastle: 2:40 sekundi (mozda zato sto su imali samo jedan korner /valjda/ i to ga izvodili duze jer je Martineli stajao na metar od korner zastavice.

Bukvalno je lopta bila van igre tj nije se igralo 10 minuta.