Jump to content
IGNORED

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Weenie Pooh
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted

Mislio sam da će ova sezona biti prezanimljiva u pogledu borbe za titulu, ali je Liverpul za koplje iznad svih. Baš su stekli solidnu prednost za pola sezone.

Posted
27 minutes ago, Arigato said:

Mislio sam da će ova sezona biti prezanimljiva u pogledu borbe za titulu, ali je Liverpul za koplje iznad svih. Baš su stekli solidnu prednost za pola sezone.

Bio je sastanak svih eminentnih klubova pred pocetak sezone, na kome je dogovoreno da svi igraju za Liverpul. Notingem Forest nije bio pozvan.

• Haha 1
Posted
3 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Bude faul, da ne grešim dušu, zna se to desiti na sredini terena. Najgore što je isplivao slow-mo gde se vidi da Saliba igra loptom pre kontakta glavama 

arsenal pokraden

2 hours ago, Baldrick S. said:

@Mindaugas Žukauskasj Ne možeš da se boriš za titulu, da vodiš 0:1 i da se povučeš i čekaš kornere a da te ne opali karma.

arsenal pokraden

2 hours ago, copkillah said:

Igra se.

arsenal pokraden

Posted

Ma opusteno, znas da Junajted zna da stegne muda sa Liverpulom i da nam se ukaki u sezonu.

Posted (edited)

ne znam dal su mi manje dragi arsenalovci koji misle da su najbolji tim na svetu ili pulđani koji se plaše svoje senke :fantom:

Edited by Pokojni Ruxin
  • +1 1
  • Haha 1
Posted
Just now, Pokojni Ruxin said:

ne znam dal su mi manje dragi arsenalovci koji misle da su najbolji tim na svetu ili pulđani koji se plaše svoje senke :fantom:

Od nemila do nedraga

Posted
6 minutes ago, 189- said:

propao liverpool :vesala2:

+1

Bolje šanse do sada za simpatične goste iz zapadnojorkširskih vukojebina. Da nisu ovakav krš, već bi vodili.

Slot obično pali mašinu tek u drugom poluvremenu, možda proradi nešto do kraja.

Posted

Bruno sa rabonom. Ko me kleo nije dangubio.

Posted

Dalotu se smesi crveni do kraja utakmice.