Jump to content

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

• Author

Halftime entertainment:

Haland bi ovo dao :cry:

Lako li je ruxin biti 

1 minute ago, radnik said:

Haland bi ovo dao :cry:

Lako li je ruxin biti 

mislim zbog toga sto možemo opušteno da priuštimo sebi godinu dana odmora od ozbiljnog fudbala i usput dokažemo klopovu neviđenu precenjenost? da, nije loše :fantom:

• Author
23 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

klope nedostaješ :heart:

Darwina da mu ni ne pominjemo, na LW ili na CF.

• Author

4-0 a ipak Areola komotno najbolji na terenu.

4 minutes ago, Weenie Pooh said:

Darwina da mu ni ne pominjemo, na LW ili na CF.

kakav je ovo cope u komentarima da je lijnders zapravo krivac za sve klopove pogrešne odluke? nisam upućen u taj narativ :lolol:

Edited by Pokojni Ruxin

Ako odu TAA, VVD i Salah, slobodno mogu kljuc u bravu. Borba za opstanak. 

Slot stegao muda tek na 4-0 da odmori Grava, sto bi rekla moja baba, strah je svačiji :D

• Author
1 minute ago, Pokojni Ruxin said:

kakav je ovo cope u komentarima da je lijnders zapravo krivac za sve klopove pogrešne odluke? nisam upućen u taj narativ :lolol:

Nisam čitao ali ne zvuči neosnovano - Flopara se sam hvalio da mu je Lijnders otvorio oči po pitanju taktike poslednjih nekoliko godina, od invertovanja Trenta do forsiranja klasične Manea/Darvina kao klasične devetke.

Kakvu je masinu od L'poola napravio  Slot. M'slim da je pitanje prvaka za ovu sezonu reseno.

10 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

mislim zbog toga sto možemo opušteno da priuštimo sebi godinu dana odmora od ozbiljnog fudbala i usput dokažemo klopovu neviđenu precenjenost? da, nije loše :fantom:

Pepu je, bar mi je takav utisak, Klop bio inspiracija... u smislu da ga prejebe, za koji bod. 

Treba to da postujes. 

• Author

Salah pretekao Beckhama po broju asistencija, iako je dve sezone manje igrao za LFC nego onaj za MUFC. 

Sebičnjak :hail:

Salah :heart: nemam reci. 

6 minutes ago, napadaj said:

video sam već nešto podjednako spurs :fantom:

• Author

Petarda ipak, najzad i mi nekog da otresemo :hail:

Francuski manijak zamalo i ovo da odbrani :isuse: