Jump to content
IGNORED

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Weenie Pooh
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted

Na osnovu ovog snimka izgleda potpuno nenamerno.

meanwhile, Enfild:

Ovo je realno veći problem za gledaoce nego za igrače, ali nadam se da neće da se pogoršava, onda će utakmica stvarno biti upitna.

Posted

ne znam gde tu vidis nameru ali nebitno. 

maresca kao da igra fantasy pl. svako kolo cuva po neku izmenu, kao da moze preneti za sledece kolo. 

Posted

Ispada da 2-2 sa Fulamom i nije tako loš rezultat...

Sviđa mi se kako lete skalpovi ove sezone na sve strane, praktično je sve uvek otvoreno.

• +1 1
Posted

zasluzeno fulham.

maresca tri izmene u dve utakmice. :lolol: ovako ja na menageru kada me mrzi menjati taktiku tokom utakmice da se brze zavrsi. 

• +1 1
Posted
22 minutes ago, 189- said:

ne znam gde tu vidis nameru ali nebitno. 

maresca kao da igra fantasy pl. svako kolo cuva po neku izmenu, kao da moze preneti za sledece kolo. 

A sta znam, meni je delovalo da je bilo namere ( mozda i gresim, ali ja bih u ovakvim situacijama uvek dodeljivao crveni 😁 ) . Diskusioni forum, ne slazemo se, piči  dalje :D

Sumari :ziga:

Posted

Ne pamtim kad sam video namerno gaženje od kad je uveden VAR, a nekad bilo redovna pojava. Prosto igračima se ne isplate takve stvari više. Pogotovo Duran koji je u životnoj formi. Pogotovo što je i na snimku evidentno da je freak situacija gde nije imao šta da radi s nogama. Čak je izvrnuo zglob leve noge, samim tim nije mogao da kontroliše ni desnu više.

• +1 3
Posted

Junajted-Vukovi egal, jak tempo. Vukovi nesto borbeniji. Bice dobro drugo pol.

Posted

Ove legende opet primaju gol direktno iz kornera :lolol::lolol::lolol::lolol:

Posted

Mnogo bi bilo da i za ovo presude da je bio faul, jedan igrač stajao ispred golmana a jedan izad, niko ga nije sprečavao da krene na loptu.