Jump to content
IGNORED

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Weenie Pooh
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted
27 minutes ago, Milošica said:

Ali Foden :lolol:

Jedino DJ Halida nisam prepoznao. Osim ako Joško treba da bude?

Posted

To je Walker.

Ne znam za vas, ali meni i dalje Salah bolji od Savinja.

• Hvala 1
Posted
11 minutes ago, dragance said:

Ja nemam drugog objašnjenja osim da znaju da su najebali kazneno od EPL, pa sad otaljavaju. Nisu mogli zaboraviti fudbal, pa i bez Rodrija.

Zasićenje. Kad osvojiš 6 titula, i pritom primaš neke sumanute milione svake nedelje, izgubiš edge. A liga je toliko kompetitivna da se i pad od 1% kažnjava.

• +1 4
Posted
7 minutes ago, dragance said:

Ja nemam drugog objašnjenja osim da znaju da su najebali kazneno od EPL, pa sad otaljavaju. Nisu mogli zaboraviti fudbal, pa i bez Rodrija.

Ne verujem bas u to. Moguce je da od jednog igraca toliko zavisi, npr. u Spaniji oni mogu da zamene Rodrija jer imaju jos 3-4 igraca na taj kalup, ali Siti nema. Ali se poklopilo sa Rodrijevom povredom da je i De Brujne van stroja ili van forme, tako da su to dva najbitnija igraca sto je vec previse, cak i za Siti. Tako da, oni nisu zaboravili da igraju fudbal, jednostavno kadrovski su ih pretekli Liverpul i Arsenal i Celzi.. a kao sto vidimo i Aston Vila se priblizila.

Posted
38 minutes ago, dragance said:

mislim da zabole igrace a mozda i menadzera za to.

i ne fali samo rodri nego i de bruyne, koji je kao tu a zapravo nije. bas se u ovoj utakmici videlo kako uopste nema sredine. nije bilo nikakve kreacije osim lopte na krilo pa da se nesto izmisli a to osim par suta fodena vodilo u nista.

Posted
27 minutes ago, JohnnyD said:

Tako da, oni nisu zaboravili da igraju fudbal, jednostavno kadrovski su ih pretekli Liverpul i Arsenal i Celzi.. a kao sto vidimo i Aston Vila se priblizila.

Videćemo broj bodova na kraju sezone (i na polovini), ali kladio bih se da nema šanse da je samo relativan pad u odnosu na rivale.

City će, kako je krenulo, uzeti drastično manje bodova nego u svim prethodnim Pepovim sezonama. To nema mnogo veze sa usponom LFC, AFC, CFC, niti bilo koga drugog.

• +1 1
Posted

Jel ovo prva pobeda Emerija nad Gvardiolom?

Posted

Šta je uradio Pepara pitam za ove što su plotiju usniv

Posted
1 hour ago, Lancia said:

Jel ovo prva pobeda Emerija nad Gvardiolom?

Nije. Iz glave znam da su ih rasrafili i prosle sezone. 

• +1 1
Posted
4 minutes ago, radnik said:

Nije. Iz glave znam da su ih rasrafili i prosle sezone. 

To se kaze, ''iz moje lepe glave''

sta kazes na Forest, a? Treci, jbt.

• Haha 1
Posted
1 minute ago, Milošica said:

@Lancia

Šta je ovo, kako meljete.

Predji da navijas za Sumare :nobles:

Posted
2 minutes ago, Lancia said:

Predji da navijas za Sumare :nobles:

Ne mogu, ja sam veran mom Evertonu.

• Haha 1
Posted

Odlican je Forest. Meni iz nekog razloga Wood 'smeta', medjutim oni kao tim dobro funkcionisu. 

Sto se Sitija tice, zasicenje, povrede, onda i starost tj godine nekih igraca. Postavili su bas visoke standarde, prethodnih 7-8 sezona... Neka odmore ove sezone :D

Posted
Just now, radnik said:

Odlican je Forest. Meni iz nekog razloga Wood 'smeta', medjutim oni kao tim dobro funkcionisu. 

Zašto, baš ima onaj neki vajb engleskog fudbala, iako je Novozelanđanin.