Jump to content
IGNORED

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Weenie Pooh
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted
Just now, James Marshall said:

Nema besplatnog ručka, sve je to neki ser Redklif (pošteno) platio :fantom:

Rdeklif jeste pošteno platio ali nije dobio value for money u tome je stvar. U toj transakciji Rašford je nepošten to je moja poenta.

Posted

Zašto si kopirao 'food superhero' pobogu :D

• Haha 1
Posted
20 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Zašto si kopirao 'food superhero' pobogu :D

Zato što me mrzi da kucam a svi znaju o čemu se radi.

Posted

Slažem se sa Luterom ako je mislio da ovaj self promotion of pre neki dan, a ne generalno na ono što je pokrenuo

pre 3,4 godine. 

Čim je “dobio po nosu” od novog trenera, on se setio dece iz osnovne škole. 

Mnogo mi se više svidjao kad je bio human sa 30golova u sezoni. Ja njega “poznajem” kao fudbalera, na prvom mestu.

Posted (edited)
15 minutes ago, John Coltrane said:

Slažem se sa Luterom ako je mislio da ovaj self promotion of pre neki dan, a ne generalno na ono što je pokrenuo

pre 3,4 godine. 

Čim je “dobio po nosu” od novog trenera, on se setio dece iz osnovne škole. 

Mnogo mi se više svidjao kad je bio human sa 30golova u sezoni. Ja njega “poznajem” kao fudbalera, na prvom mestu.

Ja sam mislio generalno. Nije uopšte problem baviti se dobročinstvom, to je za svaku pohvalu. Ali od svog novca koji si pošteno zaradio. E pa on već dve godine ne zarađuje pošteno nego se švercuje u timu i igri i to pošto je zabo ludački lukrativan ugovor. I to nije video samo Amorim nego i ETH. Njegov stav je "I-Don't Care-Ism" što reče neki od pandita i to je ono što nervira.

Edited by Luther
Posted (edited)

lol, rašford je kriv što junajted daje ludačke plate igračima koji to nisu zaslužili na terenu. ajde da mu ne čitamo misli ipak. nigde ne piše ni da mora da igra iako nije u formi, niti da ne može da bude prodat. to su greške trenera i kluba.

Edited by Pokojni Ruxin
Posted
Just now, Pokojni Ruxin said:

lol, rašford je kriv što junajted daje ludačke plate igračima koji to nisu zaslužili na terenu

Ko je to rekao, gde to piše i kojom gimnastikom se tako nešto zaključuje? Rašford je kriv zato što ne opravdava igrom svoju platu i pri tome se još zajebava nekim efemernim delatnostima. Drugi igrači sa enormnim platama su svaki ponaosob "krivi" ako ne isporučuju očekivano. Ali on je perjanica pa je najviše na udaru.

Posted (edited)

na udaru ljudi kojima smeta što se bavi humanitarnim radom :isuse:

ne razumem ti ja tu logiku po kojoj rašford "ne zarađuje pošteno". ponudili mu ugovor, on potpisao. pošteno. na treneru i klubu je da reše ako misle da ne isporučuje dovoljno.

Edited by Pokojni Ruxin
  • +1 5
Posted

"Ekonomska desnica ali socijalna levica" :isuse:

8nB.gif

Niste izdržali da ne userete Arleov memorijalni topić, a sve to samo zato što LFC vodi oko praznika pa vam je dosadno da pričate o fudbalu.

• Haha 3
  • -1 1
Posted

Kome smeta Rašford neka ne svrće na NBA.com, od tipova poput Kavaja, Ziona ili Bena Simonsa može se dobiti infarkt. 

• Haha 1
Posted

Malo šta je sramotno kao kenjanje po njegovom humanitarnom radu i još gore, nazivanje toga "samopromocijom".

Dečko je odrastao u sirotinji i ako neko zna šta je teška egzistencija, to je on. Više puta sam ga isticao kao svetlu tačku u Junajtedu, u odnosu na nasilnike koje je klub odgajio. Igra ko kurac, da, ali bavite se time, a ne tom jednom stvari koja ne može i ne sme da mu se zameri.

Neka dođe kod Slota, procvetaće :fantom:

Posted

Izvinjavam se što sam vam "zagadio" topik, neću više. Terajte dalje, neke je uživanje čitati a neki ostaju budale gde god pisali.

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Rašford nije prestao da igra prošle nedelje, njega odavno nema, pre svega glavom, u prvom timu. I dok je mučeni ETH pokušavao da mu udovolji držanjem na levom krilu na štetu Garnača koji je bio u formi, Amorim je to lagano presekao. I na kraju pres konferencije je poentirao da je Rašford trebalo da priča sa njim, a ne sa medijima. 
Mediji igraju svoju igru, a na treneru je da ih iskulira. Problem je što su moderni fudbaleri umislili da su veći od kluba. 

Siguran sam da će svakome ko voli UTD biti krivo što Rašford odlazi i što ostaje osećaj da je mogao uraditi daleko više, ali on je u neku ruku personifikacija ove protraćene decenije u post Fergijevoj eri. 

a dežurne dušebrižnike bih upitao da li ih je bolela patka što Mane hrani i zida škole siromašoj deci Senegala dok je “isporučivao” za Liverpul ? 

Pnoviću još jednom za nepismene - tajming zadnje humanitarne akcije je sporan. Ništa više, ništa manje. 

• Haha 1
Posted

Coltrane, el bi trampio ovog Hojlunda za Darwina?

Pitao sam onomad Čelsijevce da se đoraju za Nicolas "Sorry Miss" Jacksona, nisu hteli i pokazalo se da su u pravu.

Reko' da pitam i tebe.