Jump to content
IGNORED

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Weenie Pooh
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted
On 15. 12. 2024. at 22:13, Mindaugas Žukauskas said:

Jel se slažeš da je jedan od odvratnijih igrača u ligama petice?

uzasno me nervira, mada pre svega zbog glupe kose, ali i zbog preteranog spanizma. u reprezentaciji je isti.

sreca pa je postao jedan od najboljih levih bekova na svetu pa se bar nekako moze istrpeti.

• +1 1
Posted
1 minute ago, 189- said:

uzasno me nervira, mada pre svega zbog glupe kose, ali i zbog preteranog spanizma. u reprezentaciji je isti.

sreca pa je postao jedan od najboljih levih bekova na svetu pa se bar nekako moze istrpeti.

Ono kako je isfolirao onaj faul u 95. minutu je sramotno. Ubrzo će zbog ovakvih stvari da dobije negativnu reputaciju kod sudija, pa mu neće svirati ni kad stvarno dobije po pičci.

Posted

19 down, 21 to go

dobra utakmica sinoć, prava prvenstvena, baš dosta šansi bilo i dobrog ritma. Fabianski ko mladić izvukao dosta toga. Cavanaugh nas častio penalom ja bi rekao. Ja ono ne bih sudio, al kad je već dosudio, red je da se zabije. Posle Unal izjednačio iz slobodnjaka, prelep gol, vredi videti.

Posted

Za šta se Mudrik dopinguje, za sedenje na klupi? Jedino ako je nešto rekreativno.

Posted
54 minutes ago, Weenie Pooh said:

Za šta se Mudrik dopinguje, za sedenje na klupi? Jedino ako je nešto rekreativno.

Koksara - pretpostavljam.

Posted

Sad čujem da je izgleda meldonium u pitanju (kao Šarapova onomad).

Posted

Greota, možda je zbog angine pektoris igrao kako je igrao. 

Image 

• Haha 2
Posted

Odgledao presicu™, Ruben je 100 puta ponovio da nije “disciplinary thing” ali  novinari™ su navikli da u UTD pojedinci imaju tretman božanstva, pa su kao vergl rondali isto pitanje provlačeći ga kroz varijacije. 

Btw Amadona je zasluženo MOTM i već napisah da je zadnjih meseci najbolji igrač, ali treba napomenuti i da je Megvajer odigrao sjajan meč.

Posted

A kad D.Njunjez rešava zicere onda ćutite :dry:

Posted

U poluvremenu prebacio na arse… sad jesus™ dao gol za 2-1 iz očiglednog ofsajda. U liga-kupu nema VAR-a?

• +1 1