Jump to content
IGNORED

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Weenie Pooh
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted

Valjda će u Sitiju shvatiti da mora da se uloži u igrače. Ne osvaja se titula sa igračima iz podmlatka :fantom:

Posted

Još da Amorim zablista, pa da ova dva nebitna kluba budu vraćena tamo gde pripadaju - u mediokritetsko postojanje bez ikakvog značaja. :fantom:

Posted

Ma dobro, ovo malo zezanja i prozivanja dok je vruce. Pepa i njegove timove nikad ne treba potceniti, mogu da vezu koliko zele pobeda kad sve legne. 

Arsenal je jedini bio bolji od Liverpula, do sada, narocito u prvom poluvremenu. Sa Celsijem je bio pa egal mec. 

Jbga, u januaru bi valjalo malo kvaliteta dodati, ali znajuci FSG, mrka kapa. 

• +1 2
Posted

Ma Pepara sad troluje i tankuje

Kao da je dobio insajd info da će biti kažnjeni pa se sprda

Posted
14 minutes ago, renne said:

Ma Pepara sad troluje i tankuje

Kao da je dobio insajd info da će biti kažnjeni pa se sprda

i namerno produžio ugovor da ispadne heroj i žrtva, kao, ja sam eto hteo i verovao ali...

Posted

Moja teorija je da je hteo da ide, ali je skontao da je bolje da zabode ugovor i gubi utakmice dok ga ne šutnu

Posted
10 minutes ago, copkillah said:

i namerno produžio ugovor da ispadne heroj i žrtva, kao, ja sam eto hteo i verovao ali...

pa bukvalno

Čak je i imao izjavu parafraziram "sa vama u u šestoj ligi" tako nešto

Posted

Jaka scena u studiju gde Staridž zbori najmudrije (sa sve mindjušom u nosu kao Britni Spirs) - "dajte pare Salahu"

Karager poziva na razum i brani stav VVD koji ne kuka na ugovor, po cenu da Salah ode na free na leto. 

Još malo cifri u korist Slot mašine

IMG_4949.PNG

Posted

Ali pre neki dan kada Slot objasnjava novinaru da Salahov promasen penal nije povezan sa pricom oko njegovog ugovora :isuse:

Posted
1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:

Moja teorija je da je hteo da ide, ali je skontao da je bolje da zabode ugovor i gubi utakmice dok ga ne šutnu

A kako ce to da gubi utakmice sa timom koji je medju najjacima, cak i da on licno zeli da gubi te utakmice kako ce to da uradi da izgubi 5 od 6 za redom? A nije stavio omladince nego najjaci tim

Posted
16 hours ago, kipo said:

Bej Mejnua i Martineza protiv Arsenala. Znaci, Glavonja sa rovitim Soom i Kazemiro ispred :fantom:

Ovo me podsetilo na one "what could go wrong" mimove  :D 

Posted
15 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

Ovo me podsetilo na one "what could go wrong" mimove  :D 

Bice mimova posle utakmice :D