Jump to content
IGNORED

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Weenie Pooh
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, 189- said:

ta jedna sezona je bila svakako presudna.

Jasno, inače ne bi uzeli 4puta više novca 

Posted

Šta, ostatak ekipe od 3 milijarde je tolika kanta da ih Rodri dijeli od osvajanja PL do 0-4 protiv Totenhema? Dooobro. Dajte Pepu još petstohiljadamiliona, da konačno razvije neki sistem™ a ne da zavisi od jednog igrača. 

• Hvala 1
Posted (edited)
5 hours ago, Weenie Pooh said:

Da je Rodri igračina, to je naš Ivo Petović video još kad su igrali protiv Zvezde krajem prošle godine, dakle među prvima :fantom:

Letos su se tu nakačili razni Johnny-come-latelies kad je Rodri sa Španijom uzeo eurotitulu, ali zna se ko je prvi uočio kvalitet!

Rodri je vec bio najbolji veznjak na svetu kad smo mi igrali taj dvomec. Unistio nas je svojerucno u Mancesteru.

Ali kakav full "Rodic Milan" je izveo Gvardiol u prvom poluvremenu protiv Totenhema, ono odavno nisam video na ovom nivou fudbala.:laugh:

Edited by harper lee
Posted
5 minutes ago, harper lee said:

Ali kakav full "Rodic Milan" je izveo Gvardiol u prvom poluvremenu protiv Totenhema, ono odavno nisam video na ovom nivou fudbala.:laugh:

Jesi video kod prvog gola kako Gundo trči za Medisonom od sredine terena, a onda odustaje i pokazuje Stonsu da preuzme taman kad je bilo prekasno?

Ne znam da li takvih situacija ima u domaćem fudbalu, ali meni bilo prvo smešno, pa onda tužno kad sam se setio da lik ima 35 godina, pa posle opet smešno kad sam se setio da ipak ima 10 manje od mene, ko ga jebe :D 

• Haha 1
Posted

Oh! How hte mighty have fallen

Posted

Paul Onuachu počinje u napadu za prežaljeni Šolak FC, Konate će imati pune ruke posla. Jebaće nas nigerijski Žigić.

Posted

Mali Dibling sa skroz spustenim stucnama, bez ikakvih kostobrana :ziga: