Jump to content
IGNORED

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Weenie Pooh
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted
10 hours ago, Baldrick S. said:

And now something completely different u epizodi Coote i PGMOL. Neki novinar je izbacio tvit da je PGMOL od samog starta znao za video ali ništa nije preduzeo osim što ga je sklonio sa Poolovih utakmica (kao glavnog sudiju). Oko snimanja videa sudio je 2020 Pool-Brnli kad ga Robo napusuje a tu je i Klop a onda sledeća utakmica Liverpula je tek 31.3.2024 protiv Brajtona, sledeća ove sezone protiv Vile. U međuvremenu je sudio svima, osim Liverpulu. Slučajnost? :ph34r:

Zato su ga pustli da nas unakazi VAR-om par puta, do jaja. Ako se ispostavi da su znali i da su ga puštali, ja se nadam da će Liverpulova pravna služba da im jebe milosnu majku.

Posted (edited)
1 hour ago, copkillah said:

Zato su ga pustli da nas unakazi VAR-om par puta, do jaja. Ako se ispostavi da su znali i da su ga puštali, ja se nadam da će Liverpulova pravna služba da im jebe milosnu majku.

Ne radi se ovde samo o Cootu. Ako je PGMOL znao za ovo i cutao, sta sve zna o ostalom sto se desava? Ne radi se ovde samo o Liverpulu, niti o ovom sudiji. Svi najebu na jedan ili drugi nacin od "elite" sudija da li na terenu ili VARu. Onda Webb izadje i kaze: "good process". Sto bi rekao youtuber Totehnema ili West hema "jedva cekam da ispadnemo iz lige da ne slusam sranja o sudijama i VARu svako kolo"

I samo da ti kazem da ste ti i drugar trebali da stavite sve na linije i Coota jer:

PGMOL have confirmed they are aware of a new video which appears to show referee David Coote snorting a white powder while reportedly working at Euro 2024 this summer.

Edited by Baldrick S.
  • +1 1
Posted

Ne znam kakve posledice mogu da budu po PGMOL ili da li uopšte može da ih bude, ali lepo je videti da su se sami sebi usrali u iNtEgRiTeT

Posted
2 minutes ago, Baldrick S. said:

download.png

Ovo drugo je bilo 4 tekme suspenzije i 32.000 funti (današnjih 70k), čisto poređenja radi.

Posted
2 minutes ago, copkillah said:

Ovo drugo je bilo 4 tekme suspenzije i 32.000 funti (današnjih 70k), čisto poređenja radi.

Stavio cisto zajebavanja radi. Kakva zabavna reprezentativna pauza :covid19:

• +1 1
Posted

Jbt kako se oni dobro nasnortaju, i onda mi kao u fazonu pa šta gledate vi u VAR sobi

• Haha 1