Jump to content
IGNORED

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Weenie Pooh
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted

Slušam Dermota Galagera na SKY i objašnjava zašto nije crveni za Leon Bejlija - sudija nije smatrao da je faul na Salahu, kamera iza gola Liverpula to lepo hvata, sudija trči i širi ruke kao znak da nema faula, dakle ne pruža ruke u napred da pusti prednost, nego, za njega to uopšte nije faul. U tom slučaju VAR ne može ni da ga zove da svirne potencijalni crveni, o čemu ste ovde pisali u subotu.

• +1 1
Posted

Mogao bi da se naknadno sudi crveni, ali pravilo je da se u tim slučajevima sudi žuti a VAR žute ne ispravlja.

Nego, Žezus bacio vlašku magiju na Haalanda i City, da ne bude da baš nikakve koristi od njega nema u Arsenalu:

• Haha 1
Posted

Manje je bitno sad, ali Galager je rekao da je ono za njega bio čist faul…

Posted

Odbrana će da mu bude, popio sam 1 pivo i ničeg se ne sećam, mmw

Posted
16 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

neka sudi sa takvom odbranom Nottis County i Leyton Orientu...

• +1 1
Posted
46 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

da citiram drugara od juče

image.png.280649626d5c8b7ee03324001a852c88.png

Već je rekao da ne pamti to, ali nema to nikakvu težinu.

• +1 1
Posted
33 minutes ago, radisa said:

neka sudi sa takvom odbranom Nottis County i Leyton Orientu...

Siguran sam da Notts County i Leyton Orient imaju mnogo bolju odbranu  :Jova:

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Ustvari totalno se otišlo od bitne stvari u svemu ovome, a to je da David Coote ima drugara

• Haha 4
Posted
5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ustvari totalno se otišlo od bitne stvari u svemu ovome, a to je da David Coote ima drugara

drugar te ne bi navlačio da u kameru izjaviš onako nešto, niti bi bilo kome slao tako nešto :D

• +1 2
Posted

Možda mu je ovaj, hm... kako da kažem...intimni drugar, pa su se posvađali pa se ovaj sveti. 

• Haha 1
Posted
33 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

Možda mu je ovaj, hm... kako da kažem...intimni drugar, pa su se posvađali pa se ovaj sveti. 

Uopšte nije isključeno, eno gore sam okačio, čeka se još leakova :D

Posted

And now something completely different u epizodi Coote i PGMOL. Neki novinar je izbacio tvit da je PGMOL od samog starta znao za video ali ništa nije preduzeo osim što ga je sklonio sa Poolovih utakmica (kao glavnog sudiju). Oko snimanja videa sudio je 2020 Pool-Brnli kad ga Robo napusuje a tu je i Klop a onda sledeća utakmica Liverpula je tek 31.3.2024 protiv Brajtona, sledeća ove sezone protiv Vile. U međuvremenu je sudio svima, osim Liverpulu. Slučajnost? :ph34r:

• +1 1
Posted
On 11. 11. 2024. at 14:10, copkillah said:

meni je ova među najboljima ikada, recimo na nivou sa "Well all dream of a team of Carraghers"

Sve u svemu, i sama muzika nosi prejaku političku poruku. Ipak je to Engleska....

• +1 1