Jump to content
IGNORED

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Weenie Pooh
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted

Pa pogledaj samo njegove javne nastupe, o tome možemo da diskutujemo, Kut može da vidi možda samo za nijansu više na terenu nego mi sa svom tehnologijom koja danas postoji. Mislim, PL ima gomilu kamera na svakoj utakmici, imaš i manager cam gde nekad bukvalno celu utakmicu snimaju samo trenera.

Sve što smo videli potvrđuje ono što sam i napisao, da je izuzetno emotivan, da se ne uzdržava i da govori šta misli i da jako, jako mrzi da gubi. Da li se to nekome dopada ili ne, videli smo da mahom zavisi od toga za koji klub navija, ali arogancija nije nešto što je odlika njegove ličnosti.

Posted

Iii... Suspendovan je. Sledi istraga.

Posted

Možda ja nisam previše inteligentan, ali meni je Klopara oduvek odisao arogancijom. 

To samo po sebi i nije loše ako treniraš veliki klub, očekuje se od tebe da budeš kurčevit, da usadiš u igračima stav po kom mogu sa svakim da se nose (makar to bilo neosnovano).

Jedini je problem kad ta osobina krene da se kosi sa dobroćudnim gregarious HAHAHA imidžom koji inače sebi gradiš. Kad kreneš da se kačiš sa likovima iz medija ili sudijama, npr, makar bio u pravu. U takvim situacijama nema mnogo razlike između Klopovog nastupa i npr. Murinjovog (uzimam njega kao etalon za aroganciju).

Posted (edited)
1 hour ago, copkillah said:

Iii... Suspendovan je. Sledi istraga.

Aj u sto marke da neće snositi nikakve ozbiljne posledice?

Realno je poslednja stvar kojom se treba zanimati kad si na vrhu i PL i LŠ teorije zavere o tamo nekom nebitnom VAR liku. Ne možeš mu ništa, odluke je doneo pa je doneo, čemu grievance narativi kad ti ide odlično?

Edited by Weenie Pooh
Posted

Ma dobro, sutra u nekoj napetoj trci on ponovo može da umeša svoje smrdljive prste, pa treba eliminisati tu mogućnost. Plus što se ne bavi klub time, bave se navijači po internetu i to je to. Moraš nečim da se zanimaš tokom reprezentativne pauze :D

Naravno on tvrdi da video nije genuine, pa tehničari ispituju :lol:

• +1 2
Posted

I latest update:

UPDATE: Top Premier League referee David Coote, is understood to have accepted the viral video in which in which he appears is genuine. However, it is believed he does not recall the content of the discussion, recorded several years ago.

Posted

Ovo će biti pre svega najveći udarac za VAR sobe, jer im je Coote navodno najbolji VAR sudija 

:covid19:

• Haha 2
Posted

Dzejms Kameron se malo sjebao, mislio je da ce AI da pokori covecanstvo, a ustvari samo ce da bude zasluzno za otkaze ljudima.

Posted
25 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ovo će biti pre svega najveći udarac za VAR sobe, jer im je Coote navodno najbolji VAR sudija 

:covid19:

kako neko moze biti najbolji ili najgori var sudija :unsure:

Posted (edited)
5 minutes ago, 189- said:

Tako što za kidanje ACL, ne signalizira da je to crveni karton? Tako što za igranje rukom u 16, sugeriše da nije penal?

Tako što ne signalizira sudiji da je bio čist gol, iako je pomoćni digao zastavicu (ovo ne znam ko je bio u sobi, kad je Diaz dao Totenhemu gol, prošle godine)...

verujem da svako ko prati PL, može da nabroji za svoj tim još gomilu ovakvih situacija....

Edited by radisa
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
2 minutes ago, radisa said:

Tako što ne signalizira sudiji da je bio čist gol, iako je pomoćni digao zastavicu (ovo ne znam ko je bio u sobi, kad je Diaz dao totenhemu gol, prošle godine)...

Tu nije bio on, ali u prva dva primera (Pickford i Odegaard) jeste. 

Meni samo nije jasno, što kaže Mindaugas, da čovek može da bude toliko glup. Pustiš da te snimaju a onda si kao, "ali nemojte slučajno ovo nekom da ste pokazali". Pa zašto uopšte misliš da te snimaju, jebote, za svoju privatnu upotrebu? :D 

• Haha 1
Posted

Možda je bio janpi ili drogiran, neki pijani ljudi ne izgledaju uvek pijano

Posted

Možda, u svakom slučaju LFC Tviteru nije dosadno.

• Haha 1
Posted
1 hour ago, 189- said:

Iako deluje nemoguće da se VARu potkrade greška, videli smo prošle godine na TOT-LIV šta se desilo. Ono što još može da razlikuje dobrog od lošeg VAR je sposobnost da registruje da se nešto desilo. Tipa desi se neka ruka u kaznenom, ili nešto što niko nije video, ukoliko VAR ne registruje prekršaj, a sudija je dunuo da se nastavi igra, to ne može više da se popravi. 

Ipak teško mi je da poverujem da je ovaj čovek nabolji ma u čemu. Ja koji imam najveći stepen tolerancije za sudije ovde, od starta imam problem sa suđenjem ovog lika. Generalno imam problem sa sudijama koji izgledaju kao da nisu šutnuli loptu u životu, iako većina engleskih sudija odgovara tom opisu.