Jump to content
IGNORED

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Weenie Pooh
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted
7 hours ago, kipo said:

Onaj uzas u finalu CL kad ponisti gol nakon starta Lemana za crveni i sudi penal :isuse:

Ok to je primer gde nije puštena prednost. Tu sam više ljut na Lemana, nego na sudiju. Rukom je uhvatio za nogu Etoa i faktički odlučio pobednika već u 15.minutu. Sudija je imao vrlo laganu opciju da pusti prednost, da, ali nije ni lako tu proceniti. Šta ako se prednost ne ostvari? Mnogo je bitno i u kom delu utakmice se prekršaj dešava. Zavisi šta je korisnije za ekipu, gol ili crveni karton.

Konkretno sinoć, mnogo bolja opcija objektivno za Liverpul je da igra 60 minuta sa igračem više, nego 1 na 1 šansa za Darwina. Da je Darwin promašio, mislim da sudija nema pravo da isključi Bejlija i da vrati faul. I onda bi bilo drvlje i kamenje po sucu. Naravno pričamo o scenariju gde je sudio neretardiran arbitar koji ustvari prepoznaje kakvo je ono rušenje Salaha.

U celoj priči mene nervira samo što sudija odlučuje šta je veća prednost za neku ekipu. Čak i ti sitni slobodnjaci na 25 metara, ponekad popizdim što ne sudi faul, nego pusti neku prednost gde lopta završi na korner zastavici. 

Posted

Btw čestitke @JohnnyD na zabodu ugovora sa eminentnom kućom

Screenshot-20241110-074543-com-android-c

• Haha 3
Posted
2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Naravno pričamo o scenariju gde je sudio neretardiran arbitar koji ustvari prepoznaje kakvo je ono rušenje Salaha.

Coote kaze, "no faul" te da je Darwin promašio, nikom ništa. Iskreno, sinoć gledao par puta situaciju bio je to baš lagani odgur, i mislim da je Salah pao više zato što je izgubio korak nego od intenziteta kontakta. I da se išlo na var, moooozda ali ne verujem.

Posted

Mislim da je ociglednije da sudija nije pokazao prednost da vidi da li će onaj balvan da da gol ili ne. Da je promašio “setio” bi se da dune u pištaljku. Da je pokazao prednost, onda ne bi mogao naprasno da svira.

• +1 1
Posted
1 hour ago, Baldrick S. said:

intenziteta kontakta

Kako se meri taj intenzitet? Ima neki senzor da izmeri psi/bar/Pa?

Posted

Kakav bre intenzitet, čovek je u punom sprintu, i dolaziš mu sa leđa, bukvalno ne smeš ni da dišeš iza njega

• +1 2
Posted

Guardiola i ManCity su siti jedan drugog kao što su bili Klop i Liverpul. Kao što očito jesu Atletiko i El Cholo...

Posted
1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:

Kakav bre intenzitet, čovek je u punom sprintu, i dolaziš mu sa leđa, bukvalno ne smeš ni da dišeš iza njega

A bre, sudija odmah procenio.

Screenshot_2024-11-10-10-48-09-951_com.reddit.frontpage-edit.jpg

Posted

Procenio bi VAR da je zajebao, da je trebalo.

Nego gde su nam sektaši, ne gledaju kako MUFC školuje LCFC? Bruno nategao, Ruud utegao... jel mu ovo poslednja na klupi?

Posted

Baš se pitam koliki je xG za ovo što je Delap dao, lik je zakucao loptu sa 0,05 metara udaljenosti

Posted

Bruno zabija preponama od martinele, boli ga kurac... 

Sekte nigde, valjda još pregledaju snimke Sportingovih utakmica.

Posted
Just now, Mindaugas Žukauskas said:

Baš se pitam koliki je xG za ovo što je Delap dao, lik je zakucao loptu sa 0,05 metara udaljenosti

pa valjda 0.99?

Mislim, 1, ne može da bude, jel tako?

Posted
1 minute ago, radisa said:

pa valjda 0.99?

Mislim, 1, ne može da bude, jel tako?

Kanda je tako. Uveli bi da može i 1, ali Darwin.

• Haha 3
Posted (edited)

Udje Van Nistelroj u istoriju kao najuspesniji Mancesterov trener po procentima pobeda, i tesko da ce ga neko nekad nadmasiti.

Edited by JohnnyD