Jump to content
IGNORED

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Weenie Pooh
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted
56 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ih, ti misliš da je njemu Grilijaš prvi? 

Tamo u prvoj polovini 2018. se Van Dijku nije skidao sa kurca, zvao ga "75 Miliona" sve dok ga njegovi nisu zajebali plativši 80 za Megvajera na leto 2019.

Onda je jedno vreme popustio kako je Holanđanin ređao trofeje, da bi ponovo krenuo da ga jaše kad se vratio posle ACL i godinu dana igrao srednje žalosno.

Sad se opet ućutao, ne znam zašto ali eto, moraće malo Grealish da preuzme teret.

koliko si ti ono postova napisao o eth i unitedu u poslednjih par nedelja :fantom:

Posted
2 minutes ago, 189- said:

koliko si ti ono postova napisao o eth i unitedu u poslednjih par nedelja :fantom:

Taman koliko su zaslužili produženjem ugovora u junu pa otkazom u novembru, hvala na pitanju.

Možda malo manje nego što su zaslužili, nisam nešto bio u formi.

Posted
8 minutes ago, Weenie Pooh said:

Jebiga, mi iz malih i skromnih klubova brojimo i domaće kupove.

Kapiram da ih ti i trofejni ETH ne brojite, ali neko ima mali voz a neko ima veliki voz.

Doslednost kao takva - Liverpulovi domaći trofeji se broje, ETH kad ih osvoji to je predmet sprdnje.

Potrudi se, nije teško, nazire se 1 obrazac ponašanja.

Posted

Tbh i ja da sam na mestu Griliša, verovatno bih u nekom momentu kad osvojim sve u fudbalu (sem sa repkom gde se nije moglo protiv Sautgejta), dao sebi oduška i dao mu po kurcobolji. Veći problem su igrači koji nemaju kup Mitra Mirića u karijeri, a daju si oduška. A igraju za iste pare kao Greališ

Posted
1 hour ago, Weenie Pooh said:

Taman koliko su zaslužili produženjem ugovora u junu pa otkazom u novembru, hvala na pitanju.

Možda malo manje nego što su zaslužili, nisam nešto bio u formi.

odlicna ti logika :lolol:

Posted (edited)
1 hour ago, John Coltrane said:

Doslednost kao takva - Liverpulovi domaći trofeji se broje, ETH kad ih osvoji to je predmet sprdnje.

Potrudi se, nije teško, nazire se 1 obrazac ponašanja.

Brate, ja sam niko na internetu ko usputno kaže da je VVD u jednom periodu karijere ređao trofeje.

ETH je bio trener tvog fudbalskog kluba koji se hvalio kako je posle Sitija najtrofejniji u Engleskoj u poslednje dve godine.

Naravno da nema "doslednosti" jebote, nisu isti standardi. Šta zamišljaš, da treba moju izjavu da sprda Troll Football na Tviteru?

There's levels to this shit.

Edited by Weenie Pooh
  • +1 1
Posted

Kad već pominjemo VVD trofeje, jedan callback na penal protiv ludog Kepe:

Posted
1 hour ago, Weenie Pooh said:

Brate, ja sam niko na internetu ko usputno kaže da je VVD u jednom periodu karijere ređao trofeje.

ETH je bio trener tvog fudbalskog kluba koji se hvalio kako je posle Sitija najtrofejniji u Engleskoj u poslednje dve godine.

Naravno da nema "doslednosti" jebote, nisu isti standardi. Šta zamišljaš, da treba moju izjavu da sprda Troll Football na Tviteru?

There's levels to this shit.

Tebi su VVD trofeji glavni argument, a ne nešto što usputno kažeš.

Ajmo onda ovako - ja sam niko na internetu ko se spradao sa VVD cenom i to je razlog da mi se ne skidaš sa kurca zadnjih 5 godina?! 

Kao što pišem da je Arteta španski Edi Hau. 1 topnik™ se malko pobunio i dovidjenja prijatno. 
Bazendzije od toga naprave Dinastiju…

Znam kuda vode ovakve rasprave sa tobom, trenutno nemam živaca, a zbog tema van PL ne bih da navučem ban. 
Laku noć, prijatno.

Posted
1 minute ago, John Coltrane said:

Ajmo onda ovako - ja sam niko na internetu ko se spradao sa VVD cenom i to je razlog da mi se ne skidaš sa kurca zadnjih 5 godina?! 

Pa naravno. Zar treba da se pravimo da nije smešno da sezonu i po posprdno zoveš lika "75 miliona", sve dok tvoj klub ne plati 80 miliona za (neuporedivo goreg) štopera? I još taj drugi, Slabhead Harry, uzme #5 na dresu kao da tebi u inat hoće da istakne koliko je skuplji od VVD :D 

To su antologijske stvari, druže. Kad jednog dana Netfliks bude snimao seriju o ovom forumu, bićeš u trejleru sa tim, ne sa tovarenjem Grilijaša od sto miliona što sedi na klupi.

• +1 1
Posted
38 minutes ago, John Coltrane said:

Bazendzije od toga naprave Dinastiju…

jbg nemaju nista drugo :lolol:

Posted

Izvesni Simpson Pussy na travnjaku za City. I kid you not.

Razigrava igrače koji će mu koristiti u C'Shipu Pep, ništa smislenije mi ne pada na pamet.

• Haha 2
Posted

Malo sprdnje i odmah Haalandara gol, pa ti vidi.

U stvari znam šta radiš, miniraš Slotarin title charge :mad:

Posted (edited)
23 hours ago, Weenie Pooh said:

Ih, ti misliš da je njemu Grilijaš prvi? 

Tamo u prvoj polovini 2018. se Van Dijku nije skidao sa kurca, zvao ga "75 Miliona" sve dok ga njegovi nisu zajebali plativši 80 za Megvajera na leto 2019.

ali ga ovaj put ne sprečava ni to što su njegovi zajebali plativši 100m za antonija, ni to što je griliš osvojio sve živo uključujući i lš kao starter. dosta bizarno tbh

Edited by Pokojni Ruxin