Jump to content
IGNORED

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Weenie Pooh
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted

Pa jeste, Grilis igra vise lijevo.

Isceznuce i vasa vrsta, sto bi reko Dimitrije Pantic :drool2:

Posted
1 hour ago, John Coltrane said:

Ko i kad bunio i pretio? 

Jebo te Klop, čoveče, daj odgovori mi na ovo random palijanje za Amorima. 

Slabo pratis Johne svoju ekipu i desavanja u i oko iste. Prica od kraja prosle sezone ide ovako: Ten Hagu je bila spremljena omca ali je osvajanjem kupa ubedio celnike kluba da ga ostave (jer je najuspesniji menadzer u ligi posle pepa khmkhm) te je dobio budzet i kupio sta je kupio i prodao sta je prodao. Celnici su, ne Glejzeri imali par resenja za ne daj boze, a jedno od tih trenerskih resenja i najozbiljniji kandidat je bio Tuhel (ili na kraju sezone ili pre januara). Ten Hag nastavlja da briljira i ove sezone kako je briljirao i prosle, omca se sve vise steze, Tuhel potpisuje da peva God save the King (Mauntbattten) i neGlejzeri mu daju 17 miliona funti i vracaju se na listu gde je Amorim prvi kandidat. Amorim je osvojio Sportingu titulu posle 19 godina (posle toga jos jednu), igraju odlicno u ligi 10 od 10, igraju dobro i u ligi sampiona i eto pristaje da posle dva meseca nove lige napusti Sporting. Sve ovo nema previse veze sa Junajtedom pa ne znam sto si toliko nervozan ali je covek pregovarao sa klubovima u toku leta, nista se nije desilo - ok. Neki od igraca su dobili ponude da odu iz Sportinga ali ih je Amorim ubedio da ostanu jer prave novi, jaci klub. Igraci su ostali, navijaci ohrabreni ovim vec videli novu titulu i jos bolji Sporting i onda: boom. Pun intended. Amorim potpisuje za Junajted, igraci se na trengu pitaju: batice a sta bese ono ubedjivanje pred pocetak sezone, deo navijaca u neverici. Da ponovim, sve ovo ima najmanje veze sa Junajtedom pa ne znam sta si se uhvatio da ti objasnjavam. Dobijate jednog od najtalentovanijeg trenera trenutno u Evropi, to sta se desavalo u Sportingu nije tvoja ni briga bilo kog navijaca Junjateda.

https://www.fourfourtwo.com/news/manchester-united-report-ruben-amorims-players-left-surprised-and-betrayed-by-decision-to-leave-sporting

https://www.goal.com/en/lists/ruben-amorim-branded-judas-reaction-sporting-cp-fans-portuguese-champions-cruise-victory-hours-after-move-man-utd-announced/blt9d71a9d5e163b840#cs076a430d191ecc8e

• +1 1
Posted (edited)

Tek sad vidim

Pocetak kraja Gvardiolovog Sitija...

Edited by JohnnyD
Posted

Ovo sto sam ja vidio dosad (a ne gledam nesto pazljivo ni previse) Amorim je pred sezonu najavio odlazak iz Sportinga gazdi, bez obzira sta se dogodilo i gdje otisao. Imao je ponude (kaze unosnije od Junajtedove) ali nije htio da ostavi klub u sred sezone. Junajted sad platio klauzulu, on trazio da predje na kraju sezone, oni rekli sad il' nikad, on prelomio sad. Ovo je uglavnom sa Fabrizio Romano tvitera.

Posted

navija za junajted od malih nogu jbg, lepio postere fila nevila po zidu

• Haha 4
Posted

I da, rekao je da nece u januaru dovoditi igrace iz Sportinga, iz postovanja prema klubu :dry:

2 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

lepio postere fila nevila po zidu

Svi smo to radili :naughty:

Posted
34 minutes ago, kipo said:

I da, rekao je da nece u januaru dovoditi igrace iz Sportinga, iz postovanja prema klubu :dry:

Pa sad, pitanje je koliko cete para da imate obzirom da je Ten Hag potrosio ihaha :rolleyes:

Posted
35 minutes ago, Baldrick S. said:

Slabo pratis Johne svoju ekipu i desavanja u i oko iste. Prica od kraja prosle sezone ide ovako: Ten Hagu je bila spremljena omca ali je osvajanjem kupa ubedio celnike kluba da ga ostave (jer je najuspesniji menadzer u ligi posle pepa khmkhm) te je dobio budzet i kupio sta je kupio i prodao sta je prodao. Celnici su, ne Glejzeri imali par resenja za ne daj boze, a jedno od tih trenerskih resenja i najozbiljniji kandidat je bio Tuhel (ili na kraju sezone ili pre januara). Ten Hag nastavlja da briljira i ove sezone kako je briljirao i prosle, omca se sve vise steze, Tuhel potpisuje da peva God save the King (Mauntbattten) i neGlejzeri mu daju 17 miliona funti i vracaju se na listu gde je Amorim prvi kandidat. Amorim je osvojio Sportingu titulu posle 19 godina (posle toga jos jednu), igraju odlicno u ligi 10 od 10, igraju dobro i u ligi sampiona i eto pristaje da posle dva meseca nove lige napusti Sporting. Sve ovo nema previse veze sa Junajtedom pa ne znam sto si toliko nervozan ali je covek pregovarao sa klubovima u toku leta, nista se nije desilo - ok. Neki od igraca su dobili ponude da odu iz Sportinga ali ih je Amorim ubedio da ostanu jer prave novi, jaci klub. Igraci su ostali, navijaci ohrabreni ovim vec videli novu titulu i jos bolji Sporting i onda: boom. Pun intended. Amorim potpisuje za Junajted, igraci se na trengu pitaju: batice a sta bese ono ubedjivanje pred pocetak sezone, deo navijaca u neverici. Da ponovim, sve ovo ima najmanje veze sa Junajtedom pa ne znam sta si se uhvatio da ti objasnjavam. Dobijate jednog od najtalentovanijeg trenera trenutno u Evropi, to sta se desavalo u Sportingu nije tvoja ni briga bilo kog navijaca Junjateda.

https://www.fourfourtwo.com/news/manchester-united-report-ruben-amorims-players-left-surprised-and-betrayed-by-decision-to-leave-sporting

https://www.goal.com/en/lists/ruben-amorim-branded-judas-reaction-sporting-cp-fans-portuguese-champions-cruise-victory-hours-after-move-man-utd-announced/blt9d71a9d5e163b840#cs076a430d191ecc8e

E, hvala ti što si mi otvorio oči. Od sad za info znam koga da pitam.

Prvo, nemamo pojma sa kim su bili u kontaktu ljudi iz UTD uprave, a u želji da nadju zamenika za ETH. Sve je na nivou špekulacija, valjda ti je jasno da je u obostranom interesu da se ne iznosi javno sa kim su pregovarali i da se to, u poštenim kućama, nikada ne obelodanjuje?

Drugo, stvarno ne znam odakle ti info da je Amorim bio prvi pik ? Evo i ovde, ljudi koji jako™ prate moju ekipu su licitirali imenima kao što su Xavi (ženina slika Xavi i sin lepe sličiice a klinja u dresu UTD), zatim Tomas Frank, Sautgejt, Poter, a neko je pisao da je i Naglesman prvi pik.

Treće, to šta je Amorim osvojio i kakav mu je stil igre...pa jbg, ja sam o tome ovde pisao pre cca. 4 godine, ali hvala za ovaj statistički momenat.

Četvrto, ponovo te pitam šta ima loše u tome što je Amorim hteo jaku ekipu u julu-avgustu? Koji trener bi trebalo da kaže "možete slobodno sve prodati" ?

Ako je i pregovarao sa nekim klubovima, jasno je da od tih pregovora nije bilo ništa. Zašto mu onda imputirati činjenicu da želi jak squad? Možda nisi upoznat, ali posle prve titule je on imao priličan popizd što je klub prodao glavne igrače "u cugu" - Pedro Poro, Mateus Njunjes, Nuno Mendes, Palinja,...I opet je uspeo da osvojio još jednu titulu, bez obzira na sve odlaske.

Što se tiče fanova, oni nisu nimalo stidljivi, možda se sećaš kraja sezone 2018. i upada 50tak huligana koji su gazili sve pred sobom. Polupana glava Bas Dosta je obišla Svet. Hapšenje visokog funckionera, otkazivanje finala kupa,... Dakle tada su bili "nezadovoljni"  (i o tome smo ovde izveštavali ) . Nisam siguran da bi isti tretman zaslušio čovek koji im je doneo dve titule posle, gotovo 20 godina posta. Gledao sam početak meča u medju-kolu protiv Nasionala, kao i veći deo sinoćnjeng lupanja Amadore - čovek je dobio ovacije i daleko više fanova je bilo sa porukama zahvalnosti nego izdaje, ali ajde, znamo šta danas "skuplja klikove"

Posted
3 hours ago, Baldrick S. said:

Ono kad ti Darwin najagilniji igrac na terenu sve govori kako igramo

Izvini ali agilnost je bukvalno poslednja stvar koja njemu može da se zameri. Uvek je SVUDA po terenu, neretko ga gledaš kako se vraća do kaznenog gde odigra odbranu, uzme loptu, pomogne. On i jeste jedan od najagilnijih igrača uvek.

Posted
4 hours ago, Baldrick S. said:

Pa sad, pitanje je koliko cete para da imate obzirom da je Ten Hag potrosio ihaha :rolleyes:

Ja sam se poodavno pomirio s tim da ce biti ljeto sopinga u Milanu i Trstu, pa onda 7 susnih godina. Medjutim, novi trener i sve, mora bar dva jebozovna pojacanja da iskamci.

Posted

Kamo žuti za Kolvila? 

• Haha 1
Posted

Dobro nisam zaspao. Ulupas tolike pare u timove koji ne mogu bar jedan gol da daju. Uvek me fascinira koliko sudije ne umeju da procene faul, pa jos i ovi mamlazi u VAR sobi.

• +1 1
Posted

@189- faul na golmanu u 16m u želji da zaustaviš kontru. Smoling protiv Dzo Harta mi prvi pada…

Posted

Kakav crveni za Lisandra, skandalozan start i dobija zuti karton

Ok bod za Chelsea