Jump to content
IGNORED

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Weenie Pooh
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted

Dobro jutro “ostali klubovi”

Posted

:wacko:  "This could be us"

• +1 1
Posted

Čovek je bukvalno molio igrače Sportinga da ne idu iz kluba u toku letnjeg prelaznog roka a onda samo dva meseca kasnije zveknuo šamarčinu.

• +1 1
Posted

Lepa kombinacija Gordon-Isak, a taman sam hteo da se žalim da će i ova utakmica biti smaranje dva bunkeraša.

:jerry:

Posted

Kakav skolski, pravovremeni centarsut Gordona na nepostavljenu odbranu Arsenala i naravno, rutiniranje Isaka.

• +1 1
Posted

Sad će Arsenal da se otvori i da primi još gol.

Posted
27 minutes ago, Arigato said:

Sad će Arsenal da se otvori

Ma gde, nije Artetara veslo sisao. Lepo čekalica tamo negde do 85., pa ako ne urodi plodom onda će rizikovati.

• Haha 1
Posted
1 hour ago, Baldrick S. said:

Čovek je bukvalno molio igrače Sportinga da ne idu iz kluba u toku letnjeg prelaznog roka a onda samo dva meseca kasnije zveknuo šamarčinu.

Ne razumem šta hoćeš da kažeš? Ni zavirio u magičnu kuglu u avgustu?

Posted

početak kraja artetinog arsenala

eth je slobodan ako budu brzi...

• +1 1
Posted

Deluje da je Arsenal ušao u seriju...

1 minute ago, kipo said:

Rajs promasi nepromasivo

Nisu ga slučajno platili 105 miliona.

Posted

Mnogo se pričalo o manama Sitija, ali Arsenal još nije na nivou da osvoji titulu.

• +1 1
Posted (edited)
1 hour ago, John Coltrane said:

Ne razumem šta hoćeš da kažeš? Ni zavirio u magičnu kuglu u avgustu?

Hocu da kazem da mi je zao sto ste otpustili Ten Haga. Celoj ligi je zao. Bio je bas zabavan. Kao sto non stp kvotujes Klopa, mogao bi malo i rahmetli Ten Haga. Evo ja cu da krenem

Capture.JPG

Sto se Amorima tice, ne znam kakvu magicnu kuglu pominjes. Covek je bio na listi Junajteda, Sitija, West hema, Liverpula i pred pocetak sezone je rekao da ga ne interesuju drugi klubovi osim Sportinga. Liverpool nije hteo da da 30+ miliona, Junajted se drzao Ten Haga zbog kupa i zbog 300 miliona koje je potrosio na igrace, West hem ne znam, Siti je verovatno cekao januar da ga dovede. "Ostali" klubovi. Samo jedan klub je imao dovoljno para da dovede Amorima. Siti.

Edited by Baldrick S.