Jump to content

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

igracemo sa devet wingera + caicedo + sanchez

• Replies 4.6k
  • Views 163.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

zbogom legendo

• Author

Dva Chelsea rejecta su ih već vinula u nekad neslućene visine permanentnog drugog mesta.

Da li će dodatak Kepe biti dovoljan da ih pogura još taj korak više, ili će morati i Nkunku da se uzme?

U stvari zaboravio sam da gube Sterlinga, znači neka recimo još Čilvelara pripomogne.

Edited by Weenie Pooh

zainteresovani su za maduekea thumbup

• Popular Post

Šta je ovo, umro Diogo Jota blink

O jebote, poginuo Diogo Žota u saobraćajnoj nesreći sad

Kako se navodi, sve se dogodilo na auto-putu, a zajedno sa njim u automobilu bio je i njegov brat. Obojica su preminula na licu mesta, navodi "Marka". Više detalja znaće se kasnije o ovom nemilom događaju.

RIP majstore. Dobar igrac, gotivio sam ga sad

Uzas.

Jos i brat sa njim poginuo. Ozenio se pre 10 dana cry

Туга, почивај у миру. Легенда још из доба Вулвса за нас који смо играли фантази..

Još mi nije dobro... Znam da Liverpul ne povlači brojeve, ali #20 jeste Žota i treba da ostane Žota.

Hose Antonio Rejes pre šest godina. Neprilagođena brzina, izletanje sa puta i fatalan ishod u požaru.
Dosta slično...

E jbg crni Žota… užas

Počivao u miru

1 hour ago, smooth.Op said:

Hose Antonio Rejes pre šest godina. Neprilagođena brzina, izletanje sa puta i fatalan ishod u požaru.
Dosta slično...

Ja sam bio u Madridu kada se to desilo, sećam se da je bio baš veliki šok. Kao preslikana nesreća :(

• Author

Ovo što prenose iz policijskog uviđaja kaže da je pukla guma u preticanju, pa su tako izleteli.

Bedak, troje sitne dece.