Jump to content

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

18 minutes ago, goofs said:

Lukas Paketa se rasplakao na utakmici kad je dobio žuti karton, plakao i posle 5-6min kad je zamenjen, mnogo čudno. Deluje kao da zna nešto što mi ne znamo, a to nešto bi mogla biti i doživotna suspenzija zbog klađenja.

Ne verujem, mislim da je plakao jer je pod prevelikim stresom zbog istrage, a žuti karton je trigerovao to

• Replies 4.3k
  • Views 145k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Popular Post

a mozda je plakao jer je zajebo minut u kojem treba da dobije zuti karton fantom

Trent potvrdio da odlazi na kraju sezone.

Nadao sam se da je potpisao do poslednjeg momenta, ali šta da se radi. Jebiga, kapiram ga kada kaže da ni za šta drugo u životu nije znao, ali opet. Skapiraće valjda, žao mi je samo što ide kod onih pacova.

Nije pomoglo ni to što žuti bukvalno nije imao veze s vezom.

• Author
6 hours ago, copkillah said:

Trent potvrdio da odlazi na kraju sezone.

Nadao sam se da je potpisao do poslednjeg momenta, ali šta da se radi. Jebiga, kapiram ga kada kaže da ni za šta drugo u životu nije znao, ali opet. Skapiraće valjda, žao mi je samo što ide kod onih pacova.

Jebiga, nije izdržao pritisak objave da su Salah i VVD produžili ugovore sad Trebalo je da kriju još mesec dana, onda bi sigurno produžio i on!

To se znalo odavno. Ni zrno nade nisam imao.

Nego 'pacovi' kako ih nazva copi, nisu ispali ovog puta bas toliko jadni.

Ponudili su u januaru 20m, cisto da Liverpul uzme nesto (fer ponuda za 6 meseci). Mislim da ga nisu prodali samo zbog rezultata tj. nisu bili (Slot) sigurni u titulu bez njega.

Srecan mu put, hvala za ovo do sada. Koga nema bez njega se mora.

pa 20m za klub kao liverpool sigurno ne vredi jer su jos uvek bili u ls.

1 hour ago, radnik said:

To se znalo odavno. Ni zrno nade nisam imao.

Nego 'pacovi' kako ih nazva copi, nisu ispali ovog puta bas toliko jadni.

Ponudili su u januaru 20m, cisto da Liverpul uzme nesto (fer ponuda za 6 meseci). Mislim da ga nisu prodali samo zbog rezultata tj. nisu bili (Slot) sigurni u titulu bez njega.

Srecan mu put, hvala za ovo do sada. Koga nema bez njega se mora.

U januaru se ozbiljno boriš za titulu u PL, bio si najbolji tim grupne faze LŠ, kojom tačnom logikom prodaješ jednog od najboljih desnih bekova na svetu u tom momentu?

On i klub su morali da se dogovore oko novog ugovora i izlazne klauzule u slučaju ponude Reala ako je baš toliko želeo novi izazov. Pružio je mnogo klubu, ali i klub njemu i dosta je pogrešno što sa 26 godina odlazi kao slobodan igrač. Kapiram da je brat želeo da zaradi "svoje pare" kao menadžer, ali je ispalo loše. Mekalister i Brajton su uradili nešto slično, gde je bio win-win.

I ovo što kaže 189, 20 miliona je ništa u datoj situaciji.

Pacovi su nevezano za ovu situaciju.

• Author

Tačno, da je neko mudo od igrača kao što zamišlja da jeste on bi upravo to uradio - pitao ih koliko su spremni da ga plate, dogovorio novi ugovor sa tolikom release clause, i onda otišao gospocki. Suarez je slično uradio sa Barsom, iako je naknadno ujedanje Kijelinija oborilo cenu za ~10 miliona ispod klauzule.

Ali pošto Trentara nije hteo da ucenjuje 1 instituciju od kluba kakva je Real, onda je odradio ugovor do kraja i sigurno uzeo dobar sign-on bonus da ne bi morali Liverpulu ništa da isplate. Bolje da zajebe stari klub nego novi, šta ga boli kurac.

• Author

9 minutes ago, Weenie Pooh said:

Tačno, da je neko mudo od igrača kao što zamišlja da jeste on bi upravo to uradio - pitao ih koliko su spremni da ga plate, dogovorio novi ugovor sa tolikom release clause, i onda otišao gospocki. Suarez je slično uradio sa Barsom, iako je naknadno ujedanje Kijelinija oborilo cenu za ~10 miliona ispod klauzule.

Ali pošto Trentara nije hteo da ucenjuje 1 instituciju od kluba kakva je Real, onda je odradio ugovor do kraja i sigurno uzeo dobar sign-on bonus da ne bi morali Liverpulu ništa da isplate. Bolje da zajebe stari klub nego novi, šta ga boli kurac.

Ja isto mislim. Trent je ispao nesto, nesto...

Meni se na prvu ucinilo da copi 'krivi' Real (zato onaj moj post, da nisu u ovom slucaju bili dno) , ali sad kad procitam vidim da ne, samo mu je zao sto ide bas kod njih.

ovo je ona klasicna iz fm-a kada igrac jos ne zna sta ce, dodje neki klub kao da je zainteresovan i onda odjednom igrac vise ne zeli nista drugo nego u taj klub i samo ostaje da se jebes. nije ni uradio ono sto se poslednjih godina radi a to je da se potpise produzenje ugovora, sa obecanjem prodaje sledeceg leta, cisto da i klub dobije novce, verovatno jer real nije bio spreman da plati za transfer nego samo za ugovor i ovo za potpis. nisu ni oni ludi.

54 minutes ago, radnik said:

Ja isto mislim. Trent je ispao nesto, nesto...

Meni se na prvu ucinilo da copi 'krivi' Real (zato onaj moj post, da nisu u ovom slucaju bili dno) , ali sad kad procitam vidim da ne, samo mu je zao sto ide bas kod njih.

Pa pazi, Real jeste odigrao prljavo, ali niko Trenta nije tukao po ušima da pristane na to. Imam njegov dres i neću da ga spaljujem, ali ide na dno fioke što se kaže.

Trentova pesma je "trent Alexander arnold the scouser in our team". Ritam i melodija se savršeno uklapaju za "trent Alexander Arnold the scouser in Madrid"

Liverpul ga je dobio za ništa, odradio je svoje i sad treba on da puni novac amerima koji gledaju kako da ućare i zarade na uštrb svojih najvernijih navijača i najboljih igrača?

Zaradio im je puno više za svoje karijere.