Posted July 31, 2024Jul 31 Ebo vas Sarenac, Kuzma, Morava, gdesibioonomad, nema sta Sportski pozdrav!
August 7, 2024Aug 7 Ko je bre ovaj nemutirani što prenosi penjanje? Jel' u RTS imaju merač iritantnosti, pa rade samo oni koji izjednače ilii prebace Dendu?
August 7, 2024Aug 7 3 hours ago, zorglub said: Ko je bre ovaj nemutirani što prenosi penjanje? Jel' u RTS imaju merač iritantnosti, pa rade samo oni koji izjednače ilii prebace Dendu?
August 7, 2024Aug 7 Taj Bendić sasvim korektno komentariše tenis. Valjda je on i neki teniski sudija. Ostalo budi bog s nama
August 7, 2024Aug 7 Sta radi onaj sto je na SOS kanalu prenosio borilacke sportove? Bilo bi do jaja da on prenosi tekvondo, boks, rvanje... Kad krena sa borci se respektuju. Jedino sto ne bi mogao da odjavljuje prenos sa SOS čenel, dis is d plejs
August 7, 2024Aug 7 Žare Petrović Irac. Mislim da je pokojni odavno. Kad kaže onim glasom "samo površinske ozlede" a ovaj 4 litre krvi izbacio. Najveći kralj. A ne znam dal misliš na njega, ovaj je prenosio MMA, a ovaj drugi džudo. Taj džudo je isto bio jak lik, ali miran staložen, znam i kkao je izgledao, ličio je na Big Laleta al ne mogu da lupim kako se zvao Edited August 7, 2024Aug 7 by theanswer
August 7, 2024Aug 7 Žarko Petrović Irac, predsjednik KjoKuŠinKai (tako je naglašavao) federacije Srbije
August 7, 2024Aug 7 bogami je živ bio jesenas, i ja sam mislio da je odavno na vječno osunčanim poljima https://sportal.blic.rs/sportske-vesti/borilacki-sportovi/kjokusinkai-borilacki-sport-koji-osvaja-mlade/2023090619163104477
August 7, 2024Aug 7 Kakav je ovo bogotac, odrastao sam uz njega. I liči na Irca sa ovim ušima. Kakva legenda. Edited August 7, 2024Aug 7 by theanswer
August 10, 2024Aug 10 Sahraniste čoveka Ne da je živ, nego vodi sedmogodišnjeg klinca na fudbal svake nedelje.
August 10, 2024Aug 10 Kako je uopšte izgledala Olimpijada na RTS-u? Ono malo što sam gledao tamo čini mi se da su mudro ukapirali da oni koje stvarno zanimaju OI imaju druge opcije na raspolaganjima, a ostalima mogu da puste štagod, pa ni nema potrebe da se cimaju.
August 12, 2024Aug 12 Za nijansu manje jadni, nego inače. Moj utisak, dok su im vesti u rangu 90-ih. Prosto mi je neverovatno da nisu mogli da uklope sve nastupe srpskih sportista uživo, nešto valjda i na RTS3 mogu da prebace od prenosa. Nisu ni pokušali. Jako je bilo dobro ovo sa Maxom, mogućnost da se maksimalno izbegnu, mada je meni lakše da vidim da li ima nešto na 4 kanala, što mi odgovara, pa ako nema, da posegnem za Maxom.