August 1, 2024Aug 1 Loše izgleda ovaj basket baš, ali ne bih se složio da bi svako sa KLS nivoa ovde kidao. Skroz drugi skill set se traži i tehnika je mnogo manje bitna. Pregled igre recimo potpuno nebitan.
August 1, 2024Aug 1 Just now, 189- said: kako to da nema krova, bas cudno. ima neka “šatra” iznad al nedovoljna izgleda
August 1, 2024Aug 1 11 minutes ago, Heaviside said: Od toga što su momci aktuelni (višestruki) evropski i svetski prvaci. Mislim da u istoriji EP i SP samo jednom nisu bili prvaci, a imaju i olimpijsku medalju na jedinoj olimpijadi na kojoj je postojao 3x3 turnir, doduše ne zlatnu. Ne znam zašto su lošiji na OI nego na EP i SP, da li ih pojede neuporedivo veća pažnja javnosti ili se protivnici mnogo bolje spreme ili oba. nije uopste neobicno da se izgubi tekma. na proslim OI mi smo imali samo jedan poraz, ali taj jedan u polufinalu... Letonija je bila treca u grupi sa 4-3. Rusi, koji su nas dobili, su bili 3-4. ovde su nas Kinezi dobili tako sto su bacali kamena s ramena i ulazilo im sta hoces
August 1, 2024Aug 1 1 minute ago, freakns said: nije uopste neobicno da se izgubi tekma. na proslim OI mi smo imali samo jedan poraz, ali taj jedan u polufinalu... Letonija je bila treca u grupi sa 4-3. Rusi, koji su nas dobili, su bili 3-4. ovde su nas Kinezi dobili tako sto su bacali kamena s ramena i ulazilo im sta hoces Da, u pravu si.
August 1, 2024Aug 1 Pogledah rezultate nasih, od 5 SP osvojili smo 4, od 6 EP osvojili smo 5. Po jednom ispali u polufinalu. Ovaj sport treba proglasiti za nacionalno dobro, nigde nismo tolika velesila. Naravno na OI smo zeznuli stvar ali to je usud naseg sporta, tako i Djokovic, vaterpolisti...osvajali sve ali na OI nije islo, ne znamo da se nosimo sa pritiskom OI.
August 1, 2024Aug 1 3 minutes ago, samo_opusteno said: Pogledah rezultate nasih, od 5 SP osvojili smo 4, od 6 EP osvojili smo 5. Po jednom ispali u polufinalu. Ovaj sport treba proglasiti za nacionalno dobro, nigde nismo tolika velesila. Naravno na OI smo zeznuli stvar ali to je usud naseg sporta, tako i Djokovic, vaterpolisti...osvajali sve ali na OI nije islo, ne znamo da se nosimo sa pritiskom OI. odigrano je 8 SP, uzeli smo 6. vaterpolisti su dvostruki uzastopni olimpijski prvaci ali ne dozvoli da te cinjenice ometaju
August 1, 2024Aug 1 6 minutes ago, freakns said: odigrano je 8 SP, uzeli smo 6. vaterpolisti su dvostruki uzastopni olimpijski prvaci ali ne dozvoli da te cinjenice ometaju Prvo zlato na OI uzeli 2016. Do tada EP uzeli 5 puta, SP 3 puta, svetsku ligu 8 puta i nijedno zlato na OI. Sto se tice broja SP u basketu u pravu si, flashscore pokazuje 5 komada. Edited August 1, 2024Aug 1 by samo_opusteno
August 1, 2024Aug 1 12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jel ovde imaju dve grupe pa ukrštanje ili iz ove grupe igraju 1/2(1/4) finale Svako sa svakim ,jedna grupa, prva dva direktno u 1/2f, od 3. do 6. u 1/4finale