August 1, 2024Aug 1 Ove sudije su neverovatne, puštaju tuču tri napada za redom i onda sviraju mrke poglede. Na obe strane.
August 1, 2024Aug 1 2 minutes ago, Milošica said: Sudije, jebali vas domaćini Reko bih da je suđenje vise nego dobro
August 1, 2024Aug 1 2 minutes ago, Tsai said: Otkud ta prica da smo ne znam kakvo mudo u ovom basketu 3x3? Dere nas ko stigne očito se useru čim znaju da ih gleda više od 15 ljudi po tekmi
August 1, 2024Aug 1 4 minutes ago, Tsai said: Otkud ta prica da smo ne znam kakvo mudo u ovom basketu 3x3? Dere nas ko stigne Ja bi reko da mi deremo svakoga
August 1, 2024Aug 1 2 minutes ago, Tsai said: Otkud ta prica da smo ne znam kakvo mudo u ovom basketu 3x3? Dere nas ko stigne Od toga što su momci aktuelni (višestruki) evropski i svetski prvaci. Mislim da u istoriji EP i SP samo jednom nisu bili prvaci, a imaju i olimpijsku medalju na jedinoj olimpijadi na kojoj je postojao 3x3 turnir, doduše ne zlatnu. Ne znam zašto su lošiji na OI nego na EP i SP, da li ih pojede neuporedivo veća pažnja javnosti ili se protivnici mnogo bolje spreme ili oba.