August 1, 2024Aug 1 haos loš napad za pobedu, a savršeno ga oslikava i screenshot na YT klipu, ovaj lik u bloku ne znam šta radi, digao ruke da bananira? Stojačić kao krenuo desno, ali ipak nije, i tu izgubio bar 2 sekunde. Za 3sek nema vremena za ikakve kombinacije, jedan dribling u stranu i šut ili prodor do kraja. Mislim, znaju to i oni, samo konstatujem
August 1, 2024Aug 1 hah, sad sam cuo da je jedan od likova za USA sin Rick Barryja :o i sutira penale underhand, ko tata mu!
August 1, 2024Aug 1 Sto bi rekao debeli radikal, koga cu u ovih par nedelja ipak zvati Jokic: ,,Mi ne volimo sport, volimo samo da pobedjujemo". Prosecna KLS utakmica je kao da gledas Drim tim iz 1992. godine protiv americke reprezentacije iz ove godine, u odnosu na ovaj basket 3 na 3 i likove koji ga igraju. Samo te momke niko ne gleda, nemaju nacionalne penzije, ne penju se na balkon, ne zna im imena citava nacija, niko ih ne zove da ih intervjuise, ne snimaju reklame, ne zovu ih na prijeme, ne idu na OI... Nacin na koji ovi basketasi sutiraju, vode loptu... sve govori. I to i na pocetku utakmice, ajde posle i da razumem da su umorni jer je bas intenzivan sport. Ali jebo sport i kvalitet, daj medalja i uspeha. A i za to cemo da izduvamo, ali ajde, nek bude da gresim i nek im je sa srecom.
August 1, 2024Aug 1 Kolko smo dobro delovali protiv US, svaki napad smislen i sa idejom, tolko od tada ko muve bez glave Stojačić kuka sudijama više od Luke Dončića