Jump to content

Featured Replies

2 minutes ago, cartman said:

Meni delovalo da je Vasić sve dao pod faulom. 

Koliko koristan igrač.

• Replies 331
  • Views 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A dobro jbt, čemu toliki hejt?  prvo, oni pobeđuju na mestersima i tako zarađuju. oi medalja bi samo bila dodatak, ako uzmu medalju.    Drugo, to su ljudi basketaši, nisu bagra neka. Baš je l

• Hamlet Strašni
    Hamlet Strašni

Бојим се да су овакве ствари будућност спорта. Брзо, без много тактике, атрактивни потези. Лакше се бинџује више различитих утакмица. Не одмах, док смо потрошачи садржаја ми старији, али како се демог

• Mislite na milion u budzetu.

Posted Images

Letonci peru Kineze

iako sam pokupio tu informaciju vec nekoliko puta uvek se nekako iznenadim kad vidim da je srbija osvojila 5 poslednjih evropskih prvenstava i 5 od 6 svetskih

nestvarna dominacija

vidi se da su pod pritiskom radi zlata na OI, ali verujem da ce naci sebe

KInezi sad vola ne mogu da ubodu. Juce sutirali neke nestvarne dvojke 

• Author

Letonci ih izvozali ko na ringišpilu.
Veliki kiks nam je taj poraz od juče.
Večeras da dobijemo Francuze i da USA dobije Letonce.

jbni sajt Olimpijade nema tabelu ovog takmicenja

0377139A-FFDA-4829-88AF-B58B15CDF0AB.thumb.jpeg.5054e14f8fbaf444ade9a40f8f51a634.jpeg

ево са софе

alal vera, ne znam kako si dosao do te stranice

16 minutes ago, smooth.Op said:

...i da USA dobije Letonce.

Ne znam da li je to pametno? Nekako kontam da ce Letonci da tuku sve do kraja, ukljucujuci i nas, a da mi treba da se uguzimo na drugo mesto sa dva poraza. Za sad deluje izvodljivo posto sem Porzingisovih niko nije bas dominantan.

ako se nasi saberu i odigraju kako znaju taj poraz od kine mozda i nece imati ulogu jer su kinezi losi i malo koga mogu da dobiju

• Author
1 minute ago, goofs said:

Ne znam da li je to pametno? Nekako kontam da ce Letonci da tuku sve do kraja, ukljucujuci i nas, a da mi treba da se uguzimo na drugo mesto sa dva poraza. Za sad deluje izvodljivo posto sem Porzingisovih niko nije bas dominantan.

I to što kažeš. Ja nešto nabaždaren samo na prvo mesto,

36 minutes ago, smooth.Op said:

Letonci ih izvozali ko na ringišpilu.
Veliki kiks nam je taj poraz od juče.
Večeras da dobijemo Francuze i da USA dobije Letonce.

nisam baš u toku ali sam razumeo da su pored amera i holanđani jedna od boljih ekipa

igra svako sa svakim, ne bi bilo čudno da i ti letonci negde kiksnu, ne znam ko je još tu contender osim spomenutih

Šuška se da je bilo malo dogovora sa trenerom Kineza da se ne zapinje. 

Doduše ovi su sve ubacili skoro bez promašaja.

Screenshot-20240801-112846-Chrome.jpg

Kinezi izgubili sve osim protiv nas, Ameri izgubili i drugu, Holandija van nas ima 1-1.

Reklo bi se po ovome da nas najteze tek ceka i da smo morali da imamo 3:0.

Edited by Hele

Background Picker
Customize Layout