August 1, 2024Aug 1 2 minutes ago, cartman said: Meni delovalo da je Vasić sve dao pod faulom. Koliko koristan igrač.
August 1, 2024Aug 1 iako sam pokupio tu informaciju vec nekoliko puta uvek se nekako iznenadim kad vidim da je srbija osvojila 5 poslednjih evropskih prvenstava i 5 od 6 svetskih nestvarna dominacija vidi se da su pod pritiskom radi zlata na OI, ali verujem da ce naci sebe
August 1, 2024Aug 1 Author Letonci ih izvozali ko na ringišpilu. Veliki kiks nam je taj poraz od juče. Večeras da dobijemo Francuze i da USA dobije Letonce.
August 1, 2024Aug 1 2 minutes ago, goofs said: jbni sajt Olimpijade nema tabelu ovog takmicenja https://olympics.com/en/paris-2024/pool/3x3-basketball/men
August 1, 2024Aug 1 16 minutes ago, smooth.Op said: ...i da USA dobije Letonce. Ne znam da li je to pametno? Nekako kontam da ce Letonci da tuku sve do kraja, ukljucujuci i nas, a da mi treba da se uguzimo na drugo mesto sa dva poraza. Za sad deluje izvodljivo posto sem Porzingisovih niko nije bas dominantan.
August 1, 2024Aug 1 ako se nasi saberu i odigraju kako znaju taj poraz od kine mozda i nece imati ulogu jer su kinezi losi i malo koga mogu da dobiju
August 1, 2024Aug 1 Author 1 minute ago, goofs said: Ne znam da li je to pametno? Nekako kontam da ce Letonci da tuku sve do kraja, ukljucujuci i nas, a da mi treba da se uguzimo na drugo mesto sa dva poraza. Za sad deluje izvodljivo posto sem Porzingisovih niko nije bas dominantan. I to što kažeš. Ja nešto nabaždaren samo na prvo mesto,
August 1, 2024Aug 1 36 minutes ago, smooth.Op said: Letonci ih izvozali ko na ringišpilu. Veliki kiks nam je taj poraz od juče. Večeras da dobijemo Francuze i da USA dobije Letonce. nisam baš u toku ali sam razumeo da su pored amera i holanđani jedna od boljih ekipa igra svako sa svakim, ne bi bilo čudno da i ti letonci negde kiksnu, ne znam ko je još tu contender osim spomenutih
August 1, 2024Aug 1 Šuška se da je bilo malo dogovora sa trenerom Kineza da se ne zapinje. Doduše ovi su sve ubacili skoro bez promašaja.
August 1, 2024Aug 1 Kinezi izgubili sve osim protiv nas, Ameri izgubili i drugu, Holandija van nas ima 1-1. Reklo bi se po ovome da nas najteze tek ceka i da smo morali da imamo 3:0. Edited August 1, 2024Aug 1 by Hele