July 30, 2024Jul 30 ovi su bas dosli nalozeni. na 8 SP imamo 6 zlata i 1 srebro. a na OI samo bronzu. mislim da su resili da to isprave
July 30, 2024Jul 30 Uvalio im mikec dikec Stojacica umesto gudure u finalu, i dobijamo i ove druge. Kakav brk, strašan brk. Gde si sada rone dzeremiju
July 30, 2024Jul 30 Steta, PPP bio naostren da pljuje... Drugom prilikom... Da ne trolujem, francuska umetnicka publika lepo djuska uz Topcagic... (Ne, ne mislim na odbojkaske umetnike)
July 31, 2024Jul 31 nisam znao da se nakon bonusa za faul dobijaju dva slobodna bacanja. to je bas neujednaceno i ogromna prednost i sansa. bio sam ubedjen da je samo jedno bacanje.
July 31, 2024Jul 31 ljudi, jedno verovatno ekstremno glupo pitanje sedim u ofisu i sa kolegama drvim nešto......i sad se postavilo pitanje dal u 3x3 postoji trener, ili je jedan od njih i trener/igrač il je neko samoupravljanje ja nemam pojma, a ni ostali, pošto niko od nas to nikada nije gledao Edited July 31, 2024Jul 31 by Ted
July 31, 2024Jul 31 Ma pusti trenera... Jel imaju celavog mahaca peskirom (aka N.Ilic)? Ako nema, da se uvede pod hitno!
July 31, 2024Jul 31 10 minutes ago, Ted said: ljudi, jedno verovatno ekstremno glupo pitanje sedim u ofisu i sa kolegama drvim nešto......i sad se postavilo pitanje dal u 3x3 postoji trener, ili je jedan od njih i trener/igrač il je neko samoupravljanje ja nemam pojma, a ni ostali, pošto niko od nas to nikada nije gledao Imamo selektora, Marko Ždero, bivši igrač
July 31, 2024Jul 31 Author @Ted Postoji trener. Ali mislim da nema pravo da bude aktivno kraj klupe. Slično kao u tenisu. Juče si u jednom kadru po završetku mogao da vidiš glavnog, pomoćnog i kondicionog trenera kako slave. Što se tiče faulova. Nema limita za broj ličnih grešaka koje igrač može da napravi. Ali zato od 6. faula ima dva slobodna bacanja, a od 10. faula ima dva bacanja i posed. Nesportski faul se računa kao dva. To sve služi da se napravi balans što se tiče grubosti. Nisam siguran da je tako od samog početka, mislim da je možda bilo jedno bacanje ili tako nešto. U početku je dozvoljen bio dosta jači kontakt i onda su neki igrači baš makljali. Ovako je o koliko toliko u balansu. I nije to tako lagano kao u košarci. Puls im je u nosu, vrlo je slaba realizacija tih slobodnih bacanja, jer to dolazi u već poodmakloj fazi basketa.
July 31, 2024Jul 31 6 hours ago, Tsai said: nisam znao da se nakon bonusa za faul dobijaju dva slobodna bacanja. to je bas neujednaceno i ogromna prednost i sansa. bio sam ubedjen da je samo jedno bacanje. Jest, i meni se čini da je ogromna prednost, no valjda time motivišu igrače da igraju čisto i bez faula. Bez toga ovo vrlo lako može da ode u klanicu. Shot-clock mi se ne sviđa, 12s je premalo za izvesti loptu i odraditi neku smislenu akciju, pa se zbog te ishitrenosti prave greške, videlo se kod Amera sinoć pred kraj tekme. Još ako si u zaostatku par poena, pa ti se uvuče nervoza…
July 31, 2024Jul 31 Author Sećam se prvog 3x3 basketa što sam gledao u životu. Bilo je to na Štrandu, možda 2009-10. U publici Milenko Tepić Igrali su tada Bulut i ekipa, ispali fazon u 1/4 finala. Dosta mi je konfuzno bilo tada to za 12 sekundi i promenu poseda posle koša. Posle sam bio na Čelendžeru nekom u ns pre koju godinu gde su bile najbolje World tour ekipe. Napredovao je dosta sport u tom periodu. Sami turniri su zanimljivi za gledanje. Sadržajno je za publiku, dj glasno pušta muziku i dok se igra, blizu si pa se oseti intenzitet igre baš. Najveća greška je što ljudi olako shvataju to, a fizički je zahtevno baš jer nema praznog hoda.