August 5, 2024Aug 5 Da li je još jedno iznenađenje na pomolu, Francuzi vode 11:8 protiv Letonaca.. 12:10 Ovo Jasmina Juras sudi? Edited August 5, 2024Aug 5 by Profesionalac
August 5, 2024Aug 5 Letonci kao mi prošle igre, sve dobili pa ispadnu u polufinalu. A rekoh da će Francuzi da se nalože još pre naše tekme. Publika ih diže Edited August 5, 2024Aug 5 by arheolog1981
August 5, 2024Aug 5 1 hour ago, freakns said: nemoj Koki, Cegi ce plakati... kako bi Jokic bio dominantan bez treninga? covek je spor a video si da se sve preuzima... kazem, bio bi dobar, ipak je najbolji na svetu, ali sumnjam da bi ikada dominirao. Wagner sutira za 3 1/8 kad mu je dobar dan... morao bi posteno da istrenira taj sut... mada fizikalijama, ne moze puno bolje. Nemoj overthinkovati, to su 7 nivoa razlike. Jokic je igrac koji u 5 na 5 protiv najboljih defanzivaca na svetu sutira 70 posto, postoji realna sansa da na celom turniru ne bi promasio 3 suta ukupno, a i to sto bi promasio bi pokupio i vratio u kos. Mislim, zaista postujem 3x3 igrave, ali mi smo jebda od najboljih repki ikada a inamo igraca koji nije suter niti ume da spusti loptu u dribling. Da kosarka kao sport ne postoji i da se Wagner pojavi u 3x3 bio bi Novak Djokovic tog sporta.
August 5, 2024Aug 5 Voleo bih da vidim Bogdana, Teodosića, Jokaru posle dve nedelje treniranja kako bi razbijali 3x3. P.S. Moj utisak je da je baš puno napredovala igra poslednjih godina. Bolje šutiraju, brže se igra, bolje atlete, ali opet daleko od fizičkih predispozicija, tehnike i talenta vrhunskih profesionalnih košarkaša. Edited August 5, 2024Aug 5 by Facundo Orellana
August 5, 2024Aug 5 4 hours ago, freakns said: analogija ti je na mesto, slazem se. ali najbolji kosarkasi ne bi dominirali basketom. recimo, Jokic ne bi bio dominantan basketas. bio bi dobar, jer je Jokic, ali ne dominantan. LeBron bi, ali LeBron bi bio dominantan i u bacanju kugle ili odbojci. Booker bi recimo bio vrhunski basketas, ali Franz Wagner sa svojim sutom ne bas. ne mozes igrati basket bez suta i brzine. krilni igraci su prototip basketasa. video si da su svi najbolji igraci 198-202, maltene preslikani... ovaj Juzni Sudan bi mogao da napravi odlicnu 3x3 Prekosutra bi bio Lebron dominantan u basketu.
August 5, 2024Aug 5 Kralj Felipe kako stari malo baca na Lazu Ristovskog 😁 Dobro je izdrzao ovo musko finale, nije izgledalo da ga previse zanima, a mozda ni da previse dobro poznaje pravila.