August 5, 2024Aug 5 2 hours ago, omiljeni said: ali koja je to potreba da se svaki put napiše da bulut i stojačić nisu najbolji sportisti i najbolji košarkaši na svetu. ok je buraz, hvala ti što se trudiš, ali znamo to i bez tebe. pusti ljude da igraju svoj sport i prestani smarati. i to forumaši koji prate te neke hobističke sportove sa šklj sportistima o kojima pišu neke nebulozne bajke, a onda dođu svake godine na 3x3 thread da polivaju stojačića i buluta jer bi eto izgubili od giannisa i edwardsa To je zato što je 3x3 retka olimpijska disciplina (premda ne jedina) u kojoj ne igraju najbolji igrači predmetnog sporta. U ogromnoj većini sportova takmiče se apsolutno najbolji i olimpijada je takmičenje koja je vrhunac karijere najboljih predstavnika gotovo svakog sporta. U 3x3 to nije slučaj u toj meri da su ovi košarkaši lošiji od bar (najblaže rečeno) stotinak igrača u vlastitoj zemlji i na hiljade i hiljade po svetu. Nije to naravno njihov problem, momci su našli alternativni način da naplate to što znaju, ali to ne treba da rade na Olimpijadi, a naročito ne treba da dobiju milion od ove kukavne države i nacionalne penzije. U hobističkim sportovima koje pominješ, preko puta se nađe elitna konkurencija (blago prosejana potrebom da se na krilima olimpijskog duha uključi što više zemalja), a zlato je apsolutna referenca da si u svom sportu najbolji na svetu.
August 5, 2024Aug 5 kao sto rekoh, ako mogu beach mothafuckin volley i npr carling, moze i basket; na stranu to sto su mi svi navedeni gore milion x vise sport od npr vazdusnog pistolja.
August 5, 2024Aug 5 1 minute ago, uini said: kao sto rekoh, ako mogu beach mothafuckin volley i npr carling, moze i basket; Zaboravio si skejt.
August 5, 2024Aug 5 3 hours ago, omiljeni said: ali koja je to potreba da se svaki put napiše da bulut i stojačić nisu najbolji sportisti i najbolji košarkaši na svetu. ok je buraz, hvala ti što se trudiš, ali znamo to i bez tebe. pusti ljude da igraju svoj sport i prestani smarati. i to forumaši koji prate te neke hobističke sportove sa šklj sportistima o kojima pišu neke nebulozne bajke, a onda dođu svake godine na 3x3 thread da polivaju stojačića i buluta jer bi eto izgubili od giannisa i edwardsa hahahhahah dadada nema ništa između janisa i edvardsa i stojačića i buluta... hoće to kad pišeš post da napraviš poentu a veze sa životom nema.. polovini ovog tima vrhunac košarke je bio Hercegovac iz Gajdobre
August 5, 2024Aug 5 13 minutes ago, uini said: kao sto rekoh, ako mogu beach mothafuckin volley i npr carling, moze i basket; na stranu to sto su mi svi navedeni gore milion x vise sport od npr vazdusnog pistolja. Pa može očigledno, nego u tim drugim sranjima nemamo predstavnike, pa igrom slučaja ne uviđamo kakva su sranja. Opet, ne tvrdim da sam u pravu, ali deluje mi da bi ta bič volej ekipa bila bolja od dva rendom odbojkaša (možda i grešim, ali tako mi deluje), 3x3 je smejurija. Čuj Edvards i Janis, sam Edvards bi mogao da igra da mu Arunović i Mikec samo izvode loptu.
August 5, 2024Aug 5 5 minutes ago, kralj said: Pa može očigledno, nego u tim drugim sranjima nemamo predstavnike, pa igrom slučaja ne uviđamo kakva su sranja. Nije, nego su ta sranja sranja baš zato što u njima nemamo predstavnike.
August 5, 2024Aug 5 2 minutes ago, Halvard said: Nije, nego su ta sranja sranja baš zato što u njima nemamo predstavnike. My point, exactly.
August 5, 2024Aug 5 16 minutes ago, kralj said: Pa može očigledno, nego u tim drugim sranjima nemamo predstavnike, pa igrom slučaja ne uviđamo kakva su sranja. Opet, ne tvrdim da sam u pravu, ali deluje mi da bi ta bič volej ekipa bila bolja od dva rendom odbojkaša (možda i grešim, ali tako mi deluje), 3x3 je smejurija. Čuj Edvards i Janis, sam Edvards bi mogao da igra da mu Arunović i Mikec samo izvode loptu. ma vidi, hocu da kazem kako je 100% novotarija u rangu sa 3x3 basketom, a zatim makar 30% drevnih disciplina slicno. Edited August 5, 2024Aug 5 by uini
August 5, 2024Aug 5 Meni bič volej baš zanimljiv i to ne zbog ženskih guzova, mnogo bolji od ovog basketa.
August 5, 2024Aug 5 6 minutes ago, Filozof manijak said: Meni baš zbog ženskih guzova Bas raznih ljudi ima..
August 5, 2024Aug 5 44 minutes ago, kralj said: Pa može očigledno, nego u tim drugim sranjima nemamo predstavnike, pa igrom slučaja ne uviđamo kakva su sranja. Opet, ne tvrdim da sam u pravu, ali chase budinger je moj predstavnik. poenta [makar za mene], je da su olimpijske igre odavno krenule tim putem, samo nas nervira basket, jer nas interesuje. kada kazem, "krenule tim putem", mislim mbogo dalje od odbojke na plazi, mozda i od pocetka, u antickoj grckoj.
August 5, 2024Aug 5 9 minutes ago, uini said: chase budinger je moj predstavnik. poenta [makar za mene], je da su olimpijske igre odavno krenule tim putem, samo nas nervira basket, jer nas interesuje. kada kazem, "krenule tim putem", mislim mbogo dalje od odbojke na plazi, mozda i od pocetka, u antickoj grckoj. Slažem se uini, redovno naglašavam da 3x3 nije jedini sport koji ne treba da bude na Olimpijadi. Streljaštvo jbg mora. Evo gledam sad ovaj badminton, to je recimo srodan sport tenisu, pa i stonom tenisu. Al brate, 3 Federera ne bi dobili ovog Danca što sad sve pohvata. 3x3 je smejurija, ali sigurno će i to napredovati. Moguće da bi mi i badminton jednako išao na živce da je sad uveden i da je na nivou današnjeg 3x3.