August 2, 2024Aug 2 Letonski bolesnici, i rukomet bi gađali u gol sa linije za tri da može. I sudija nas mrzi. Edit: simpatično ovo igralište za basket na Konkordu.
August 2, 2024Aug 2 Gledajuci nase ne bih nikada rekao da je u pitanju ekipa koja dominira ovim sportom. Moguce da je u pitanju to sto je olimpijada pa je red da podbacimo i ne uzmemo zlato.
August 2, 2024Aug 2 meni ovo bila bolja partija od onih juče, ali par glupih grešaka i ovi porzingisi to ne prastaju. Šutiraju bolje za 3p nego mi za 2p, sa tim procentima nema igre
August 2, 2024Aug 2 Ovo ko kad smo mi u odbojci osvojili Svetsku ligu koja se igrala pred Olimpijske igre na koje se nismo ni kvalifikovali. Pa, sinovi, nece niko tu da zapinje kad ga tek ceka pravo takmicenje. Tako i ovi evropski i svetski sampioni. Prosli put su izgubili od ruskih molera i ispali.
August 2, 2024Aug 2 1 minute ago, Defunctus said: Neka vlaska magija bacena na celu delegaciju, nisu cista posla Uvek je ovako. Uvek im se desavaju bizarni raspadi bas kad ne treba, treba 20 psihologa da bude u delegaciji.
August 2, 2024Aug 2 Just now, bradilko said: pa jel imamo jos sansi za medalju? Naravno i to bas dobre. Ako dobijemo poslednje dve tekme, drugi smo, sto ti je automataki polufinale tj. jako blizu medalje. A ako i budemo izmedju treceg i sestog mesta, sto je vise nego realno, igramo cetvrtfinale.