Jump to content

Featured Replies

2 minutes ago, theanswer said:

Ako ništa postoji uteha da ova četvorica košarkaških analfabeta neće pokupiti nagradu kojoj deset puta bolji košarkaši nikad neće prismrdeti pošto se ne bave ovim izgovorom od sporta. 

To koliko su FIBA i MOK retardirane i nestručne organizacije dovoljno govori postojanje ove sprdačine umesto da se košarkaški turnir koji je ove godine najjači u istoriji proširi na 16 ekipa. 

Thank-You-Gif.gif

Doduse, pokupice medalje amateri iz drugih zemalja, ali bar necemo morati da ih gledamo po nasim reklamama za kladionice, na balkonu, u podkastima kako se kurce...

• Replies 331
  • Views 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A dobro jbt, čemu toliki hejt?  prvo, oni pobeđuju na mestersima i tako zarađuju. oi medalja bi samo bila dodatak, ako uzmu medalju.    Drugo, to su ljudi basketaši, nisu bagra neka. Baš je l

• Hamlet Strašni
    Hamlet Strašni

Бојим се да су овакве ствари будућност спорта. Брзо, без много тактике, атрактивни потези. Лакше се бинџује више различитих утакмица. Не одмах, док смо потрошачи садржаја ми старији, али како се демог

• Mislite na milion u budzetu.

Posted Images

18 minutes ago, arheolog1981 said:

Kina je izgubila redom: 5, 14, 5, 5, 4, 9 razlike. A nas su dobili 6

Zaključak se sam izvlači. Ali ajde 

imam utisak da su naši očekivali skroz drugačiji sudijski kriterijum, sklanjali su se na dva metra čim bi neko krenuo na polaganje i kukali sudijama svaki put kad bi se neko drznuo da podigne ruku da im zasmeta pri šutu. no dobro, samo kad je ovo gotovo, neću više da čujem za basket osim ovog pravog :sleep: ove momke dati da razmeštaju stvari po supermarketima, a brka može da uzme đuričkovu ulogu ako se bude skoro rimejkovala pljačka trećeg rajha...

Бојим се да су овакве ствари будућност спорта. Брзо, без много тактике, атрактивни потези. Лакше се бинџује више различитих утакмица. Не одмах, док смо потрошачи садржаја ми старији, али како се демографија корисника буде мењала то ће бити то. 

Ne pratim ovaj rekrativni sport ali utisak je da su nasi najbolji na svetu samo kada oci svetske sportske javnosti nisu uprte u njih.

Edited by Micko8

2 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Бојим се да су овакве ствари будућност спорта. Брзо, без много тактике, атрактивни потези. Лакше се бинџује више различитих утакмица. Не одмах, док смо потрошачи садржаја ми старији, али како се демографија корисника буде мењала то ће бити то. 

samo ono što može da stane u highlights-e

ko će da gleda fudbal ili košarku 120 minuta, eventualno još milenijalci. z gen ili oni posle njih, nema šanse

11 minutes ago, Hamlet Strašni said:

док смо потрошачи садржаја ми старији, али како се демографија корисника буде мењала то ће бити то.

nije stvar u demografiji ,i gen Z će uskoro ući u 30+ ,nije stvar u generacijama jednostavno vreme se menja i mogućnosti 

Ja sam milenijalac ,otac je  boomer  pa obojica dok gledamo fudbal vrtimo telefone ,lajkujemo šerujemo ....čak i keva ,gleda tursku seriju a preko telefona 

sluša radio Dženeriku 

nisu mladi gofna 

54 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

samo ono što može da stane u highlights-e

ko će da gleda fudbal ili košarku 120 minuta, eventualno još milenijalci. z gen ili oni posle njih, nema šanse

Ili još bolje, da gledaju review video nekog YouTube selebritija. U malom pravougaoniku u dnu ekrana ide utakmica, a ti gledaš smrtno-ozbiljnu facu nekog debila sa slušalicama kako gleda umesto tebe i s vremena na vreme klikne na pause kako bi ti objasnio šta se dešava.

Nuke!

Relaxed Mad Men GIF

52 minutes ago, Fakundo Sava said:

nije stvar u demografiji ,i gen Z će uskoro ući u 30+ ,nije stvar u generacijama jednostavno vreme se menja i mogućnosti 

Ja sam milenijalac ,otac je  boomer  pa obojica dok gledamo fudbal vrtimo telefone ,lajkujemo šerujemo ....čak i keva ,gleda tursku seriju a preko telefona 

sluša radio Dženeriku 

nisu mladi gofna 

I moji roditelji su se u poslednje vreme totalno udubili u kratke sadržaje po mrežama.

zanimljivo kako letonija oba puta opravda ulogu favorita

glupost je ovo sto se pise

da su nasi kojim slucajem osvojili, to bi onda bila vekovna potvrda kako nam u basketu ne moze niko na planeti ni prismrdeti, a ovako postade nebitan trecerazredni dogadjaj

Edited by pbg12345

Meni je ovaj 3x3 i dalje jako nebitan, otkako se pojavio kao sport se nista tu nije promenilo. I dalje mi to sve deluje na oko prejadno po pitanju kvaliteta pa se valjda zato nisam ni nervirao zbog ovog naseg loseg turnira i zadnjeg meca protiv Francuza nego neka kurcobolja me obuzela i ne pusta, jbg.

Lebron, Kari i Durant da oforme ekipu za jedno godinu dana kad se povuku, sve u cilju popularizacije basketa. Ne vredi drugacije.

6 hours ago, pbg12345 said:

da su nasi kojim slucajem osvojili, to bi onda bila vekovna potvrda kako nam u basketu ne moze niko na planeti ni prismrdeti, a ovako postade nebitan trecerazredni dogadjaj

meni se cini da je razlog lose igre & posledicno poraza, daleko jednostavniji od stavki koje ekipa ovde pretezno navodi:

mene je iznenadilo da mi imamo svega dva sutera za 3pts, u igri koja ovih dana bas bas zavisi od tog suta; daklem, jedan hustler too many a makar jedan sharpshooter manjka. pri cemu se nije nista dobilo defanzivno & u skoku od tog hustleraja a hustle ekipa je usput bila vrlo nesigurna i u napadu pod kosem.

Edited by uini

6 hours ago, pbg12345 said:

Kako da ne bi. Svi imamo po 4.5 godine i rukovodimo se strogo infantilnim porivima kada vrednujemo stvari u životu, pa tako i o kvalitetu, lepoti i značaju 1 sporta sudimo samo na osnovu toga koja je ekipa pobedila.

43 minutes ago, uini said:

meni se cini da je razlog lose igre & posledicno poraza, daleko jednostavniji od stavki koje ekipa ovde pretezno navodi:

mene je iznenadilo da mi imamo svega dva sutera za 3pts, u igri koja ovih dana bas bas zavisi od tog suta; daklem, jedan hustler too many a makar jedan sharpshooter manjka. pri cemu se nije nista dobilo defanzivno & u skoku od tog hustleraja a hustle ekipa je usput bila vrlo nesigurna i u napadu pod kosem.

Da dodam samo da je to još drastičnije u 3x3 jer trojka vredi duplo. Ne menjaš 3 koša sa dve ubačene trojke kao u košarci, nego 4.

Hustle je bitan, ali recimo zanimljivo je kako niko na turniru nema izrazitog teškaša, ono 210cm, u ekipi. Valjda je tempo previše brz za takve momke.

Imali su Poljaci nekog ogromnog, sve na njega bacali.

Background Picker
Customize Layout