August 4, 2024Aug 4 Gledao sam samo protiv Poljske, ono je bilo ponižavanje, dominacija od prvog trenutka. Izgleda da smo sve ostalo bili srednje žalosni. Inače, mislio sam da bi trebalo vrhunskim košarkašima malo da se prilagode ovim pravilima da bi dobijali ove 3x3 turnire. Taman posla, Bogdan i Aleksa bi ih sami razneli sve i da im u hodu objašnjavaju pravila. Baš je sranje što je MOK uzeo da propušta ove kineske varijante već postojećih sportova.
August 4, 2024Aug 4 2 minutes ago, kralj said: Gledao sam samo protiv Poljske, ono je bilo ponižavanje, dominacija od prvog trenutka. Izgleda da smo sve ostalo bili srednje žalosni. Inače, mislio sam da bi trebalo vrhunskim košarkašima malo da se prilagode ovim pravilima da bi dobijali ove 3x3 turnire. Taman posla, Bogdan i Aleksa bi ih sami razneli sve i da im u hodu objašnjavaju pravila. Baš je sranje što je MOK uzeo da propušta ove kineske varijante već postojećih sportova. Dobro jutro, zbog ovoga ja dobijam minuse mesecima 😁 A sve bi to bilo ok da nisu arogantni i umisljeni, da znaju gde im je mesto pa da navijamo svim srcem za njih. Postoji li ovakva izjava nekog naseg kosarkasa? A sam sport ce dobiti kakvu takvu vrednost kada se pojavi bar jedan igrac koji je svojevoljno kao dete odlucio da igra 3x3, iako je bio veliki talenat i u kosarci. Ovo su sve kosarkaski otpaci. No, dobro, mi smo u tome dobri i imamo sansu za medalju, nije kao da i drugi ne uzimaju medalje na OI u glupostima. Ali ako neki GOAT u gadjanju glinenih golubova izjavi da je veci sportista od Novaka na primer, hejtovacu ga maksimalno.
August 4, 2024Aug 4 Tek od nivoa KLS-a tj. otprilike tamo gde počinje kinta da bude slabija nego u basketu može da se raspravlja da li bi košarkaši ovde dominirali i ja cenim da ne bi svi. Trojica evrokup igrača od 2 metra bi pokidala ovde, ali njima se naravno ne isplati da se time bave, a FIBA ne dozvoljava povremene angažmane. Btw, Strahinja Milošević je u poznim igračkim godinama nakon pokidanog Ahila i oproštajne sezone u mađarskoj ligi igrao jedno kratko vreme 3x3 na najvišem nivou i bio odličan. Edited August 4, 2024Aug 4 by Heaviside
August 4, 2024Aug 4 Da, s tim što je KLS kinta slabija od 3x3 ako si u dobroj ekipi i povremeno osvajaš turnire, inače si u bulji jer ti zarada direktno zavisi od rezultata. Nije ovo profitabilan sport uopšte, poznajem par momaka koji su ga igrali, bilo je poenkih parica i malo putovanja, ali su uglavnom svi radili uporedo neku šljaku, dvojica su i batalili skroz da bi otišli da tezgare kao treneri za klince u Kini.
August 4, 2024Aug 4 Igramo protiv naložene Francuske u četvrtfinalu pa ako nekim slučajem dobijemo protiv neporažene Letonije. Bravo!
August 4, 2024Aug 4 imas 18-14, protivnik 7 faulova, i ti uspes da ne postignes kos do kraja... pa ja ne znam
August 4, 2024Aug 4 Ja znam - amateri. Bogu svako jutro da se zahvale sto je neko ovo nekom igrom slucaja progurao na OI, inace bi sada radili na trafici, a ne snimali reklame za Mozzart.
August 4, 2024Aug 4 Popular Post 6 minutes ago, Hele said: Ja znam - amateri. Bogu svako jutro da se zahvale sto je neko ovo nekom igrom slucaja progurao na OI, inace bi sada radili na trafici, a ne snimali reklame za Mozzart. A dobro jbt, čemu toliki hejt? prvo, oni pobeđuju na mestersima i tako zarađuju. oi medalja bi samo bila dodatak, ako uzmu medalju. Drugo, to su ljudi basketaši, nisu bagra neka. Baš je lepo što im se namestilo da uzmu neku kintu po turnirima širom sveta i žive lep život iako im Bog nije dao dovoljno talenta da igraju profesionalno 5 na 5. Edited August 4, 2024Aug 4 by Heaviside
August 4, 2024Aug 4 12 minutes ago, Hele said: Ja znam - amateri. Bogu svako jutro da se zahvale sto je neko ovo nekom igrom slucaja progurao na OI, inace bi sada radili na trafici, a ne snimali reklame za Mozzart. Kakve OI, imas evroligaske igrace koji zaradjuju manje para od basketasa.
August 4, 2024Aug 4 2 minutes ago, Heaviside said: A dobro jbt, čemu toliki hejt? prvo, oni pobeđuju na mestersima i tako zarađuju. oi medalja bi samo bila dodatak, ako uzmu medalju. Drugo, to su ljudi basketaši, nisu bagra neka. Baš je lepo što im se namestilo da uzmu neku kintu po turnirima širom sveta i žive lep život iako im Bog nije dao dovoljno talenta da igraju profesionalno 5 na 5. Pocelo je od ovoga A onda se to nastavilo godinama sa slicnim izjavama. I onda dodje OI i izbace ih ruski radnici na gradjevini. I to sa 21:10. I ti mastersi i prvenstva su sviranja kurcu, zna se sta je najbitnije. A tu vidimo kako prolazimo. Ali, eto, nek se sad pokazu i svaka cast.
August 4, 2024Aug 4 47 minutes ago, pbg12345 said: i to da smo izgubili 1 bili bi drugi u slucaju da holandija izgubi od usa ovako u potencijalnom krugu litvanije, nas i holandije, litvanija ima kos razliku +1, mi 0, holandija -1 Dobila 21:6.