Jump to content

Featured Replies

Posted

Danas startuje takmičenje u 3x3 basketu. 

Poslednji put kad sam gledao Holanđane, Van der Horst je bio ćelav, a Vorti de Jong je imao dugu kosu. Prvi sad ima neku afro frizuru i brčiće, kao da je ispao iz osamdesetih, a drugi je ošišan na dvojku i plav 🤣

Favoriti mi i USA. Odmah iza Letonija i Holandija. 

• Replies 331
  • Views 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A dobro jbt, čemu toliki hejt?  prvo, oni pobeđuju na mestersima i tako zarađuju. oi medalja bi samo bila dodatak, ako uzmu medalju.    Drugo, to su ljudi basketaši, nisu bagra neka. Baš je l

• Hamlet Strašni
    Hamlet Strašni

Бојим се да су овакве ствари будућност спорта. Брзо, без много тактике, атрактивни потези. Лакше се бинџује више различитих утакмица. Не одмах, док смо потрошачи садржаја ми старији, али како се демог

• Mislite na milion u budzetu.

Posted Images

Za Amere igraju 3 belca, lol. Samo jedan je imao neku marginalnu NBA karijeru, ostali su basketaši i koledž igrači. Igra im jedan od sinova Rika Berija, polubrat Brenta i Džona Berija, starih NBA vedeta.

• Author

Odlični su. I ono što je važno igraju world tour u istom sastavu. Nisu neka selekcija napravljena samo za OI. 

Bojim se da će oni uzeti zlato pre nas. 

Edited by smooth.Op

Videćemo već večeras kako stojimo. Inače, igramo 7 tekmi, prva dva idu direkt u 1/2f, narednih četiri razigravaju u 1/4f.

27 minutes ago, goofs said:

Videćemo već večeras kako stojimo. Inače, igramo 7 tekmi, prva dva idu direkt u 1/2f, narednih četiri razigravaju u 1/4f.

U prevodu nema šanse da ne budemo u razigravanju.

Ako neko ima strim, nek seruje (blokirana mi rts planeta).

jaca odbrana se igra ovde kod mene u parku. kakva crna rupa nasa ekipa.

Dobijamo ovo

Stresno ovo za gledanje

Majsotrovic :lol:

Kakvo zakucavanje :ziga:

2 minutes ago, 189- said:

jaca odbrana se igra ovde kod mene u parku. kakva crna rupa nasa ekipa.

Prvaci sveta i Evrope trenutno

Uzas ako je ovo najbolje sto ovaj sport ima

Mnogo je dva bacanja u bonusu, uz košfaul tri poena možeš da daš

Background Picker
Customize Layout