July 31, 2024Jul 31 1 hour ago, MiddleClass said: Preksinoc kao gost u rtcg studiu pricao koliko je tesko raditi prenose jer je priprema bila tanka. Donio je bio neku enciklopediju OI i rekao da se odatle najvise spremao za prenose. I izvnio se sto je na otvaranju OI 1996. Selin Dion nazvao americkom pjevacicom. Evinga i Pipeena nije pominjao Ko je ovo?
July 31, 2024Jul 31 1 minute ago, kralj said: Valjda su i prvu izgubile, a posle Amerike su prvi favoriti. Baš je teško gledati žensku košarku. Ja sam u @Ted modu, takoreći uživam u kridžu...
July 31, 2024Jul 31 Kakav krindž napad... Kavo suđenje... Ne sviraju faul za klizeći strt naše, a onda sviraju neku nebulozu, gde su dva sudije htele dadaju loptu našima, a treći svirao faul... A pre toga strt u maniru Iliije Najdoskog, ništa Edited July 31, 2024Jul 31 by radisa
July 31, 2024Jul 31 Imali smo pad na startu 2/4, ali se izvukli. Prijatno me iznenadila Smailbegovic, lepo igra, steta sto je dobila 3. faul.. Edited July 31, 2024Jul 31 by Jimmy Kowalski
July 31, 2024Jul 31 e jbg, sad baš ne mogu da gledam, u ofisu sam......što generalnoo nije nikakav problem.......al moram da radim nešto.....što jeste problem
July 31, 2024Jul 31 24 minutes ago, Ivo Petović said: Koliko taj čovek ima godina? btw, setih se i da je Karla Melouna zvao Malone (po Vuku). Koliko sam ja kao klinac pizdeo kada je TV Titogradu pripadalo da prenosi F1 nedeljom, posto je to znacilo da on komentarise. Covek nije znao da razlikuje Senu od Bergera na primer. Ono vidis kacigu pa je svakome jasno, ali ne Branko ponavlja da vidimo o kome se radi i ceka da rezija potpise (to je onda bilo mnogo sporije nego danas)...
July 31, 2024Jul 31 17 minutes ago, kralj said: Šareni se ovako nije uzbudio od kako je onoj babi predlagao cirkular iz Lidla. Taman sam na dan zaboravio da postoji i evo ga opet.