Jump to content

Košarka žene OI 2024

Featured Replies

1 hour ago, MiddleClass said:

Preksinoc kao gost u rtcg studiu pricao koliko je tesko raditi prenose jer je priprema bila tanka. Donio je bio neku enciklopediju OI i rekao da se odatle najvise spremao za prenose. I izvnio se sto je na otvaranju OI 1996. Selin Dion nazvao americkom pjevacicom. Evinga i Pipeena nije pominjao 

IMG-0bdc5d21d79993420673b7fde50849c5-V.jpg

Ko je ovo?

• Replies 232
  • Views 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Marini Maljković da se spomenik digne. Ovo ona singlehandedly pravi. Treće četvrtfinale na OI zaredom za sport koji je na marginama. Nestvaran uspeh. 

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Inače, dok ste svi tu, da vam ispričam šta je danas bilo na Kina-Španija. Kineskinje gube 3 razlike i na 5 sekundi do kraja, umesto da šutnu za 3, jedna njihova se zaleće i poentira iz polaganja. I pa

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Bukvalno. Sećam se kad je Šarenac počeo da prenosi NBA na 3K - početkom 90-ih (bilo ono ilegalno skidanje za vreme sankcija). Bio kao nešto novo, pošto je makar znao da izgovori imena američkih igrača

Posted Images

kostunica

1 minute ago, kralj said:

Valjda su i prvu izgubile, a posle Amerike su prvi favoriti.

Baš je teško gledati žensku košarku. 

Ja sam u @Ted modu, takoreći uživam u kridžu...

jbt, šibamo im trojke kao da je duh Peje Stojakovića ušao naše devojke... :D

Valjda se neće raspasti u drugom pol.

4 minutes ago, Moonwalker said:

Ko je ovo?

Branko Vujisic

Šareni se ovako nije uzbudio od kako je onoj babi predlagao cirkular iz Lidla.

Kakav krindž napad...  :lolol:

Kavo suđenje... :isuse:

Ne sviraju faul za klizeći strt naše, a onda sviraju neku nebulozu, gde su dva sudije htele dadaju loptu našima, a treći svirao faul...

A pre toga strt u maniru Iliije Najdoskog, ništa :isuse:

Edited by radisa

Imali smo pad na startu 2/4, ali se izvukli. Prijatno me iznenadila Smailbegovic, lepo igra, steta sto je dobila 3. faul..

Edited by Jimmy Kowalski

e  jbg, sad baš ne mogu da gledam, u ofisu sam......što generalnoo nije nikakav problem.......al moram da radim nešto.....što jeste problem

Ovo vodimo zato što je prenos na rts2

24 minutes ago, Ivo Petović said:

Koliko taj čovek ima godina?

btw, setih se i da je Karla Melouna zvao Malone (po Vuku).

Koliko sam ja kao klinac pizdeo kada je TV Titogradu pripadalo da prenosi F1 nedeljom, posto je to znacilo da on komentarise. Covek nije znao da razlikuje Senu od Bergera na primer. Ono vidis kacigu pa je svakome jasno, ali ne Branko ponavlja da vidimo o kome se radi i ceka da rezija potpise (to je onda bilo mnogo sporije nego danas)...

17 minutes ago, kralj said:

Šareni se ovako nije uzbudio od kako je onoj babi predlagao cirkular iz Lidla.

Taman sam na dan zaboravio da postoji i evo ga opet. 

Koliko je Krajisnik bila losa na prvom mecu, sad igra bez greske..

Background Picker
Customize Layout