July 29, 2024Jul 29 10 minutes ago, Ayatollah said: Taman kad pomisliš da si postavio neoboriv rekord, a ono ti ga obore koliko sutra... da ali Kanada nije pobedila naše su dale 3p i pobedile, to će se malo teže ponoviti Edited July 29, 2024Jul 29 by levi
July 30, 2024Jul 30 17 hours ago, Ivo Petović said: Mislim da je košarka, suprotno uvreženim mišljenjima, sport koji najmanje pogoduje ženama, manje nego čak i fudbal. Ne bih dalje da obrazlažem i elaboriram, jer je tanak led ma jebo tanak led.....ovo što sam gledao je komendija, najviše podseća na grupu osoba koje bi da igraju košarku ali im baš i ne ide najbolje. kao forumaši kad igraju fudbal . zicer je teška neizvesnost, skupljanje otpadaka u koš isto, lopte se gube na sve moguće i nemoguće načine. na neki način je zanimljivo, ali ne na način na koji bi trebalo da bude kad pratiš neki profi sport. možda je žanska NBA drugačija, ne znam, nisam nikada gledao pa ja da sam ovo znao, prošle sezone bi forsirao žensku košarku. nakon toga bi mi izdanja, onakovg Željkovog kkp, izgledala kao mean fucking basket machine znači sad se bacam žene, mislim košarku . jel još postoje Elemes, Ježice itd, koliko se sećam kao klinac, to su bili neki klubovi u ženskoj ligi velike Juge
July 30, 2024Jul 30 Elemes Šibenik sa Danirom Nakić i pokojnom Žanom Lelas, Sloboda Dita sa Razom i Stojankom Došić, Ježice sa Polonom Dornik i Zvezda sa tandemom Arbutina-Vild.
July 30, 2024Jul 30 Sloboda Tuzla Ili Jedinstvo Tuzla zaboravio sam Edited July 30, 2024Jul 30 by sasha
July 30, 2024Jul 30 U Jedinstvu je igrala Razija, najveci deo svoje karijere, posle se seljakala negde po Evropi
July 30, 2024Jul 30 1 hour ago, MocaVukotic said: Mea culpa Ali i kkp nije bio los, secam se stojne vangelovske ili tako nesto Nesto starije: Biljana Majstorovic u Partizanu., Polona Dornik u Jezicama, Zorica Djurkovic u Zvezdi. Edited July 30, 2024Jul 30 by Moonwalker
July 30, 2024Jul 30 Jel iz Zagreba bio Monting, oni su isto valjda bili u vrhu. Čak mislim da je i Voždovac bio solidan. Samo se ne sećam kada je to bilo pre raspada.
July 30, 2024Jul 30 Zvezda je bila ubedljivo najuspešniji ženski košarkaški klub u SFRJ, za 45 godina 24 titule (i 11 puta vicešampionke). Generacija predvođena Zoricom Đurković, Vukicom Mitić, Jasnom Milosavljević, Sofijom Pekić... je 1979 osvojila Kup šampiona i to pobedom od 35 razlike u finalu. Član te generacije je bila i Natalija Bacanović, majka Nataše Kovačević.
July 30, 2024Jul 30 10 hours ago, Ted said: ma jebo tanak led.....ovo što sam gledao je komendija, najviše podseća na grupu osoba koje bi da igraju košarku ali im baš i ne ide najbolje. kao forumaši kad igraju fudbal . zicer je teška neizvesnost, skupljanje otpadaka u koš isto, lopte se gube na sve moguće i nemoguće načine. na neki način je zanimljivo, ali ne na način na koji bi trebalo da bude kad pratiš neki profi sport. možda je žanska NBA drugačija, ne znam, nisam nikada gledao pa ja da sam ovo znao, prošle sezone bi forsirao žensku košarku. nakon toga bi mi izdanja, onakovg Željkovog kkp, izgledala kao mean fucking basket machine znači sad se bacam žene, mislim košarku . jel još postoje Elemes, Ježice itd, koliko se sećam kao klinac, to su bili neki klubovi u ženskoj ligi velike Juge Evo, da te malo zabavim:
July 30, 2024Jul 30 Bila je i neka iz Australije slične visine pa smo ih u našem prajmu dobili 2016. Doduše ta je posle imala neke psihičke probleme...