Jump to content

Košarka žene OI 2024

Featured Replies

10 minutes ago, Ayatollah said:

Taman kad pomisliš da si postavio neoboriv rekord, a ono ti ga obore koliko sutra...

da ali Kanada nije pobedila

naše su dale 3p i pobedile, to će se malo teže ponoviti

Edited by levi

• Replies 232
  • Views 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Marini Maljković da se spomenik digne. Ovo ona singlehandedly pravi. Treće četvrtfinale na OI zaredom za sport koji je na marginama. Nestvaran uspeh. 

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Inače, dok ste svi tu, da vam ispričam šta je danas bilo na Kina-Španija. Kineskinje gube 3 razlike i na 5 sekundi do kraja, umesto da šutnu za 3, jedna njihova se zaleće i poentira iz polaganja. I pa

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Bukvalno. Sećam se kad je Šarenac počeo da prenosi NBA na 3K - početkom 90-ih (bilo ono ilegalno skidanje za vreme sankcija). Bio kao nešto novo, pošto je makar znao da izgovori imena američkih igrača

Posted Images

USA-JPN kao osmaci protiv petaka da igraju

17 hours ago, Ivo Petović said:

Mislim da je košarka, suprotno uvreženim mišljenjima, sport koji najmanje pogoduje ženama, manje nego čak i fudbal. Ne bih dalje da obrazlažem i elaboriram, jer je tanak led :D

ma jebo tanak led.....ovo što sam gledao je komendija, najviše podseća na grupu osoba koje bi da igraju košarku ali im baš i ne ide najbolje. kao forumaši kad igraju fudbal :D. zicer je teška neizvesnost, skupljanje otpadaka u koš isto, lopte se gube na sve moguće i nemoguće načine. na neki način je zanimljivo, ali ne na način na koji bi trebalo da bude kad pratiš neki profi sport. možda je žanska NBA drugačija, ne znam, nisam nikada gledao

pa ja da sam ovo znao, prošle sezone bi forsirao žensku košarku. nakon toga bi mi izdanja, onakovg Željkovog kkp, izgledala kao mean fucking basket machine

znači sad se bacam žene, mislim košarku :). jel još postoje Elemes, Ježice itd, koliko se sećam kao klinac, to su bili neki klubovi u ženskoj ligi velike Juge

Sloboda dita

Elemes Šibenik sa Danirom Nakić i pokojnom Žanom Lelas, Sloboda Dita sa Razom i Stojankom Došić, Ježice sa Polonom Dornik i Zvezda sa tandemom Arbutina-Vild.

Za koga je igrala Razija?

Sloboda Tuzla

Ili Jedinstvo Tuzla zaboravio sam

Edited by sasha

U Jedinstvu je igrala Razija, najveci deo svoje karijere, posle se seljakala negde po Evropi

Jedinstvo Aida, Sloboda DIta je muški klub iz Tuzle. Pardon :D

Mea culpa

Ali i kkp nije bio los, secam se stojne vangelovske ili tako nesto

1 hour ago, MocaVukotic said:

Mea culpa

Ali i kkp nije bio los, secam se stojne vangelovske ili tako nesto

Nesto starije:

Biljana Majstorovic u Partizanu.,

Polona Dornik u Jezicama,

Zorica Djurkovic u Zvezdi.

Edited by Moonwalker

Jel iz Zagreba bio Monting, oni su isto valjda bili u vrhu.

Čak mislim da je i Voždovac bio solidan. Samo se ne sećam kada je to bilo pre raspada.

Zvezda je bila ubedljivo najuspešniji ženski košarkaški klub u SFRJ, za 45 godina 24 titule (i 11 puta vicešampionke). Generacija predvođena Zoricom Đurković, Vukicom Mitić, Jasnom Milosavljević, Sofijom Pekić... je 1979 osvojila Kup šampiona i to pobedom od 35 razlike u finalu. Član te generacije je bila i Natalija Bacanović, majka Nataše Kovačević.

10 hours ago, Ted said:

ma jebo tanak led.....ovo što sam gledao je komendija, najviše podseća na grupu osoba koje bi da igraju košarku ali im baš i ne ide najbolje. kao forumaši kad igraju fudbal :D. zicer je teška neizvesnost, skupljanje otpadaka u koš isto, lopte se gube na sve moguće i nemoguće načine. na neki način je zanimljivo, ali ne na način na koji bi trebalo da bude kad pratiš neki profi sport. možda je žanska NBA drugačija, ne znam, nisam nikada gledao

pa ja da sam ovo znao, prošle sezone bi forsirao žensku košarku. nakon toga bi mi izdanja, onakovg Željkovog kkp, izgledala kao mean fucking basket machine

znači sad se bacam žene, mislim košarku :). jel još postoje Elemes, Ježice itd, koliko se sećam kao klinac, to su bili neki klubovi u ženskoj ligi velike Juge

Evo, da te malo zabavim:

Bila je i neka iz Australije slične visine pa smo ih u našem prajmu dobili 2016. Doduše ta je posle imala neke psihičke probleme...

Background Picker
Customize Layout